Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΓΡ. ΨΑΡΙΑΝΟΣ: ΝΙΩΘΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜ.ΑΡ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΣ


Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός επισκέφθηκε σήμερα την Ημαθία και στη Βέροια, με αφορμή την πορεία του κόμματος προς το 1ο συνέδριο, συναντήθηκε με την δήμαρχο Χ. Ουσουλτζόγλου από την οποία ενημερώθηκε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο δήμος Βέροιας όσο και οι υπόλοιποι ΟΤΑ της χώρας.
Η δήμαρχος εστίασε και ιεράρχησε τα προβλήματα του δήμου της...
αναφερόμενη στις κοινωνικές δομές που απειλούνται με διάλυση όπως το Βοήθεια στο Σπίτι, στις υπηρεσίες του δήμου που αποψιλώνονται αφού απολύονται εργαζόμενοι γιατί έχουν λήξει η συμβάσεις τους. Αναφέρθηκε ακόμη στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων λέγοντας ότι η Ημαθία θα τα μεταφέρει στον ΧΥΤΑ Κοζάνης και διέβλεψε ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, γεγονός που θα απαλλάξει και την Ημαθία από την κατασκευή ενός εργοστασίου στη θέση 12 και της υπέρογκης λειτουργίας του.
Ζήτησε η δήμαρχος από τον βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ να στηρίξει τα θέματα του δήμου κάτι που βρήκε τον βουλευτή απολύτως σύμφωνο και πρόθυμο να μεταφέρει τα όποια θέματα του δήμου στη Βουλή.
Μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών ο Γρ. Ψαριανός παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Ημαθίας.

Τον Γρ. Ψαριανό συνόδευαν ο Βαγγ. Ζορκάδης, μέλος της Ε.Ε, ο Φ. Γιαννούλης, ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και οι Φ. Γιαννούλης και Χ. Μόχλας, μέλη της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: