Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΥΤΑ ΠΕΛΛΑΣ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πέλλας και των Κοινωνικών Φορέων των Γιαννιτσών για την αποτροπή με κάθε τρόπο της εκχώρησης σε ιδιώτη της λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. της Πέλλας.
Εκχώρηση που προωθεί η Δημοτική Αρχή Πέλλας και ο Σύνδεσμος, καταργεί τη μόνιμη και σταθερή εργασία αλλά και είναι ασύμφορη οικονομικά γιατί παραδίδεται σε ιδιώτες ο πρόσφατα κατασκευασμένος από το Δήμο με σύγχρονα μηχανήματα αγορασμένα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να εγκαταλείψει κάθε σχέδιο ιδιωτικοποίησης της Διαχείρισης των Απορριμμάτων και με προσωπικό του Δήμου να προχωρήσει στη λειτουργία του εξοικονομώντας σημαντικούς πόρους και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας τη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο.

Σε αντίθετη περίπτωση θα συναντήσει τη δυναμική, αγωνιστική αντίδραση όχι μόνο των εργαζομένων και των κοινωνικών φορέων του Δήμου Πέλλας αλλά του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος Γιώργος Καταχανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: