Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΛΗΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ

Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της ενημέρωσης από τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, αναφορικά με την καθυστέρηση (μόνο;) των έργων του κολυμβητηρίου Βέροιας και του δρόμου Σέλι-Άνω Σέλι. Και στις δύο περιπτώσεις η δήμαρχος και η υπηρεσιακή υπάλληλος κ. Γεωργιάδου τόνισαν ότι τα δύο έργα σταμάτησαν λόγω...έλλειψης πιστώσεων και επειδή εξακολουθούν να μην υπάρχουν χρήματα είναι άγνωστη η ημερομηνία επανεκκίνησης, πόσο μάλλον περαίωσής τους.
Ειδικότερα για το κολυμβητήριο αναφέρθηκε από την κ. Ουσουλτζόγλου η αίτηση παράτασης που κατάθεσε ο εργολάβος σχετικά με την παράδοση του έργου, κάτι που πιθανόν να υποδηλώνει τη διάθεσή του να συνεχίσει αρκεί να βρεθούν οι πιστώσεις. (Η δήμαρχος τόνισε ότι σε κάθοδό της στην Αθήνα διαπίστωσε ότι στον κωδικό του έργου αντί για 6,5 εκατ. υπήρχαν… 100 ευρώ!) Το αίτημα παράτασης θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση, άρα θα γίνει και νέα κουβέντα για το κολυμβητήριο.
Από την άλλη, η φύση του έργου Σέλι-Άνω Σέλι μάλλον δεν επιτρέπει περιθώρια αισιοδοξίας για τη συνέχισή του…
Επόμενη συνεδρίαση στη Βεργίνα
Έπειτα από σχετική πρόταση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μαυροκεφαλίδη που ψηφίστηκε ομόφωνα, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική έδρα του δήμου Βέροιας, τη Βεργίνα
ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: