Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΣΙΛΑ. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΤΜ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

Στο ψαχνό άρχισαν να ρίχνουν οι διαρρήκτες που επιχείρησαν να αρπάξουν με ιμάντες το ΑΤΜ που βρίσκεται στο δημοτικό κατάστημα του δήμου Αντιγονιδών στην Καβάσιλα χτες τις πρώτες πρωινές ώρες (3 το πρωί).
Πέντε άτομα, άγνωστα μέχρι στιγμής, έκλεψαν ένα φορτηγάκι του δήμου και με ιμάντες προσπάθησαν να ξηλώσουν το ΑΤΜ. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από θαμώνες παρακείμενης καφετερίας οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία κατέφθασε μέσα σε χρόνο ρεκόρ (3 λεπτά).
Με το πλησίασαν οι αστυνομικοί ο τσιλιαδόρος άνοιξε πυρ με την καραμπίνα του και αμέσως μετά άρχισαν να πυροβολούν και οι υπόλοιποι με καραμπίνες και πιστόλια που είχαν στην κατοχή τους!
Παράλληλα, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίες και ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και έφυγαν από τον χώρο.
Από τους πυροβολισμούς έσπασαν τα τζάμια διπλανής καφετερίας και από τα θραύσματα ένας θαμώνας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το τραύμα δεν ήταν σοβαρό και αποχώρησε.
Η ασφάλεια Αλεξάνδρειας βρίσκεται σε αναζήτηση των κακοποιών και έχει εξαπλώσει τις έρευνές της σε όλο το εύρος της Ημαθίας και των γύρω νομών σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της αστυνομίας κατά τόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: