Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΘΑ "ΑΝΟΙΞΕΙ" Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ;

Η ΝΔ σε κεντρικό επίπεδο άρχισε να βρίσκει τον βηματισμό της. Ορίστηκαν οι τομεάρχες, σκιώδεις υπουργοί, ο πρόεδρος του κόμματος οργανώνει το επιτελείο του και ετοιμάζονται να κάνουν την δουλειά τους, να κάνουν αντιπολίτευση ουσιαστική αν θέλουν να φανούν χρήσιμοι στην χώρα.
Επίσης, στη ΝΔ αποφάσισαν ότι θα κάνουν συνέδριο όπου θα αναλυθούν τα αίτια της συντριπτικής ήττας του Οκτωβρίου.
Ωστόσο, στην οργάνωση της Ημαθίας δεν βλέπω να κινείται τίποτα απολύτως μετά την εκλογή του νέου προέδρου. Καμιά δημόσια κίνηση, καμιά ανακοίνωση, καμιά παρέμβαση. Να φανταστείτε ότι δεν παρέστη κομματικός εκπρόσωπος στο συνέδριο της ΤΕΔΚ την περασμένη Κυριακή.
Υποτίθεται ότι θα πρέπει στις οργανώσεις του κόμματος να αρχίσει ένας διάλογος, μια μεγάλη και ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των μελών για τα αίτια της ήττας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα να εκλεγούν οι σύνεδροι για το συνέδριο που ακούγεται ότι θα γίνει τον Ιούνιο να έχει προηγηθεί η απαραίτητη "ζύμωση", να γνωρίζουν άπαντες την άποψη της πλειοψηφίας των μελών της Ημαθίας.
Επίσης, ο μοναδικός βουλευτής του κόμματος πλέον, ο Μιχ. Χαλκίδης είχε δεσμευτεί δημόσια αμέσως μετά την εκλογή του ότι θα εργαστεί ώστε να απαλλάξει το κόμμα από τον βούρκο που κάποιοι έβαλαν εντός του.
Εκτός των καθηκόντων του καθαριστή ο κ. Χαλκίδης έχει αναλάβει και τον ευαίσθητο τομέα των Δημοσίων Έργων ως σκιώδης υπουργός. Θα μπορέσει να πάρει την σχετική πρωτοβουλία ώστε να ανοίξει αυτός ο διάλογος στην οργάνωση της Ημαθίας ή για ακόμα μια φορά θα μείνουν τα μέλη εκτός και χωρίς να ρωτηθούν και να πουν τη γνώμη τους...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην ανοιξει η συζητηση αγαπητε ΜΟΧΛΑ.
Ο ημαθιαρχης ασχολειται με τα εργα τα μεγαλα και δεν ενδιαφερεται.