Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΩΣ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το διάστημα από τις 15 έως τις 20 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται να πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων ενιαίας ενίσχυσης, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή στη διοίκηση της ΓΕΣΑΣΕ.
Η κ. Μπατζελή δεν θέλησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για τον τρόπο πληρωμής (μετά τους νέους κοινοτικούς ελέγχους) και επεσήμανε ότι η διαδικασία με την οποία θα καταβληθούν οι αγροτικές ενισχύσεις είναι θέμα του κράτους.
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι κοινοτικοί ελεγκτές στο δεύτερο, σε διάστημα ενός μήνα, έλεγχο που πραγματοποίησαν στη χώρα μας ήταν αυστηροί σχολιάζοντας ότι έχουν καταβληθεί προσπάθειες από την ελληνική διοίκηση (σχετικά με την ψηφιοποίηση) οι οποίες όμως δεν έχουν αποδώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Στο μεταξύ, με δηλώσεις του από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Μανώλης Γαβαλάς είπε, επικαλούμενος πληροφορίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ότι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί σε όλους τους παραγωγούς της χώρας το 70% των αγροτικών επιδοτήσεων. Μέσα στον Ιανουάριο θα καταβληθεί και το υπόλοιπο ποσοστό, μόνο στους δικαιούχους που ανήκουν σε Ενώσεις οι οποίες έχουν ολοκληρώσει την ψηφιοποίηση των μητρώων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ.-

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΩΜΙ.

Ανώνυμος είπε...

Παίξε μπάλα Κατερίνα.
Όχι πολλές πάσες. Θα πουλήσουν την μπάλα.
Εσύ τις τρίπλες.
Και τα σούτια να είναι δυνατάα.