Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ Κ.Υ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Η1Ν1

Οι πληροφορίες που έρχονταν όλες τις προηγούμενες μέρες ήταν σαφείς. Στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας δεν γινότανε εμβολιασμοί προς έκπληξη των αρμόδιων αρχών που εποπτεύουν την όλη προσπάθεια της πολιτείας ώστε να θωρακιστεί ο πληθυσμός από την πανδημία που πλήττει και τη χώρα μας.
Πριν από λίγες μέρες έκπληκτος ο αντινομάρχης Χατζόπουλος άκουγε από τον Τ. Καμπάνη στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 FM να του λεει ότι στην συγκεκριμένη μονάδα υγείας δεν γίνονται εμβολιασμοί και είπε ότι θα διορθωθεί το ζήτημα.
Πιθανόν να έστειλε υπόμνηση, να πήρε τη διοίκηση του ΓΝΝ Βέροιας αλλά τίποτα ουσιαστικά δεν έγινε όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Ρούλης Καραλιόπουλος στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα ο οποίος μετά από καταγγελίες που δέχτηκε πήγε ο ίδιος να κάνει ρεπορτάζ.
Πήγε λοιπόν, όπως αφηγείται, στο ΚΥ Αλεξάνδρειας με το βιβλιάριο υγείας του για να εμβολιαστεί. Εκεί βρήκε τα πάντα κλειστά, η αίθουσα που υποτίθεται ότι θα συμπλήρωνε κάποια έντυπα ήταν κλειστή και το φως σβηστό και οι γιατροί άφαντοι.
Σε ερώτησή του που είναι οι γιατροί οι υπάλληλοι στις πληροφορίες είπαν ότι υπάρχει μόνο ένας γιατρός, οι άλλοι απουσίαζαν, και αυτός μέχρι τη 1:30μμ είναι επιφορτισμένος να κάνει 50 εμβολιασμούς
Η Δ/ντρια του ΚΥ Αλεξάνδρειας απουσιάζει με αναρρωτική άδεια και υπάρχει η πληροφορία ότι απαίτησε ο χώρος των εμβολιασμών να είναι αρκετά μακριά από το δικό της γραφείο!!!
Μπάχαλο λοιπόν και περιμένει μετά το Υπουργείο να βάλει τάξη στο σύστημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: