Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΑ ΑΛ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Συνεδρίασε χτες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας και το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό του ισολογισμού της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.
Η συνεδρίαση έγινε απόντος του δημάρχου εξ αιτίας προσωπικού προβλήματος τον οποίο αναπλήρωσε ο αντιδήμαρχος Σ. Κούγκας. Μια συνεδρίαση που ήταν ουσιαστική αφού αποφεύχθηκαν οι φραστικές κόντρες και οξύτητες εξ αιτίας της άψογης ρύθμισης της διαδικασίας από την πλευρά του προέδρου του σώματος Σάκη Μουστάκα.
Ο ισολογισμός ετέθη υπόψιν των δημοτικών συμβούλων μετά από την απόφαση του ΔΣ της επιχείρησης να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη ενημέρωση και διαφάνεια αν και δεν προβλέπεται εκ του νόμου τέτοια διαδικασία, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της επιχείρησης Κ. Ναλμπάντης.
Από την πλευρά του ο κ. Ναλμπάντης ανέφερε στην αρχική του εισήγηση τα έργα και τις προοπτικές της επιχείρησης εστιάζοντας στο κορυφαίο έργο για την ποιότητα ζωής των πολιτών της Αλεξάνδρειας.
Από την πλευρά της η αντιπολίτευση άσκησε κριτική στην διοίκηση λέγοντας ότι η ΔΕΥΑ Αλ. δεν έχει καλά οικονομικά αποτελέσματα και πρότεινε διαφορετική πολιτική.
Ακόμη, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα μετά από πρόταση της διοίκησης ότι δεν αυξήσει καθόλου τα δημοτικά τέλη για το 2010.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε τόσο πίσω που κάτι που έπρεπε να γίνει πρίν δεκαετίες, έγινε τώρα. Το σκάψιμο με φορτωτή στο χώμα και παράχωμα σωλήνες, το λέμε κορυφαίο έργο. Πόσο πίσω μπορεί να είμαστε θεέ μου;