Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟΛΚΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τοποθέτηση του βουλευτή Αγγ. Τόλκα στην συζήτηση επι του προϋπολογισμού έγινε το βράδυ της Δευτέρας και τα σημεία που αφορούν στην Ημαθία είναι τα ακόλουθα:
"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η ψήφιση του φετινού Προϋπολογισμού είναι μια συνειδητή πράξη ευθύνης. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δεν υπάρχει αντοχή για κοινωνικά άδικη πολιτική. Το βλέπει ο καθένας στον τόπο του, το συναντάμε παντού στην Ελλάδα. Το γνωρίζει η Κυβέρνησή μας και έχει δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής.
Επιτρέψτε μου μόνο μερικά παραδείγματα.
Η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ενέπαιζε τους αγρότες της Ημαθίας για πολλούς μήνες με υποσχέσεις, ανέξοδες ανακοινώσεις, ανυπόγραφες αποφάσεις και κούφιες διακηρύξεις. Άμεσα η δική μας Κυβέρνηση, με συναίσθηση της ευθύνης και των δυσκολιών, με σεβασμό στους αγρότες, έδωσε λύσεις και άρχισαν οι καταβολές των δικαιωμάτων και αποζημιώσεων των παραγωγών.
Επίσης, η ίδια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για χρόνια αρνούταν να σκύψει στο οξύτατο πρόβλημα της οικονομικής συρρίκνωσης του χώρου της κλωστοϋφαντουργίας και της ανεργίας, που είχε καταστροφικές συνέπειες για την Ημαθία και κυρίως, στην περιοχή της Νάουσας.
Την Κυριακή και μόλις μέσα σε δυόμισι μήνες, η Υπουργός Ανάπτυξης ανέλαβε πρωτοβουλία για τον ευαίσθητο αυτό κλάδο και την παράλληλη ανάπτυξη των περιοχών που πλήττονται.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απαξίωσε τη δημόσια υγεία, τα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας, τα έργα υποδομής και κυρίως, τον κάθετο άξονα στην Εγνατία, αλλά και τον προαστιακό σιδηρόδρομο που τόσο η Ημαθία όσο και άλλοι νομοί χρειάζονται".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Νέος Βουλευτής που λέτε καλό είναι να αντιδράσει για τα Διόδια στο Αιγίνιο που έβγαινε πρίν βγούν και φώναζε διότι τώρα μούγκα στην στρούγκα.... και να μας μιλήσει και για τα νέα διοδια στην Κουλούρα...
Όχι μόνο παραμύθι πρό εκλογών