Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

VIDEO / Σπ. Μαρκέτος λάβρος για ηγετική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ και Δραγασάκη, Τσακαλώτο, Σταθάκη / Έχουν τεράστια ευθύνη

Δείτε το βίντεο από την χτεσινή διαδικτυακή εκπομπή του Vmedia.gr που φιλοξενεί τον Σπύρο Μαρκέτο, καθηγητή στο ΑΠΘ και στέλεχος της...
ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αναφέρεται με αφοπλιστικό λόγο στα του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του ονοματίζοντας ηγετικά στελέχη για την επερχόμενη οπισθοχώρηση στις επιταγές της ΕΕ και του κεφαλαίου και τονίζει ότι πρέπει η αριστερή πτέρυγα θα χρησιμοποιηθεί από την ηγετική ομάδα για να κατακτηθεί η κυβερνητική εξουσία και στη συνέχεια θα αποπεμφθεί.
"Πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ από την ηγεσία του για την στάση της, πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μπαλάφα που είπε ότι το χρέος θα πληρωθεί μέχρι τελευταίας δεκάρας, έχει υπερσκελίσει και την Μέρκελ...", λέει χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Σπ. Μαρκέτος αναφέρεται στις δυνατότητες να συγκροτηθεί μαζικό κίνημα από τα κάτω απαντώντας στις ερωτήσεις που του θέτουν οι Μωυσής Λίτσης και Σταμάτης Στεφανάκος. 
Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης λέει ο Σπ. Μαρκέτος ότι είναι πολιτικά παράλογο να είναι κατά του ευρώ η Λεπέν για τους δικούς της λόγους που συμφέρει το γαλλικό κεφάλαιο και εν τέλει να το διαλύσει με την άνοδό της στην προεδρεία της Γαλλίας και να μην το κάνει αυτό, να μην συγκρούεται με το ευρώ η  ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που αν τελικά διαλυθεί το ευρώ θα μετατοπίσει το λαϊκό κίνημα στη χώρα προς την ακροδεξιά.

Ο Σπ. Μαρκέτος αναφέρεται με πολιτικά απαξιωτικό τρόπο στην πρακτική των Τσακαλώτου και Σταθάκη που ποντάρουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους γύπες της Μπλακ Ροκ και για το γεγονός ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε απολύτως τα δυο στελέχη του.

Απαντάει για το χρέος και την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: