Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Οι «ιερές σχέσεις» Εκκλησίας με Χρυσή Αυγή


Φωτογραφία: '' Έχουμε Μητροπολίτες που αξίζουν. 
Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε, και μας βοήθησε στις εκλογές. Αποκαλεί τον Άνθιμο ''Μεγάλο πολιτικάντη και σκατιάρη''.
Αυτός ο σκατιάρης Θεσσαλονίκης αν δεν ήτανε στη μέση, δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος Σπάρτης που είναι καθαρά δικός μας. Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος, αλλά μας βοηθάει. 
Ο Ευστάθιος Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές. 
Καλός αλλά επίσης πολιτικάντης, με τα πύρινα λόγια του είναι ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων. 
Ο Ανδρέας της Κόνιτσας, είναι ο λεβέντης. Πλήρωνε και το νοίκι για τα γραφεία μας εκεί. 
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής.
Αυτοί είναι τα διαμάντια μας στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει.''
Νίκος Μιχαλολιάκος.Οι σχέσεις της Εκκλησίας με την Χρυσή Αυγή αποκαλύπτονται στα βίντεο που προέρχονται από το ηλεκτρονικό υλικό που κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές από τους υπολογιστές του.....
Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων κατηγορούμενων βουλευτών του ναζιστικού μορφώματος.

Στο ηλεκτρονικό υλικό – που διαβιβάστηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας στο ανακριτικό γραφείο των Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου – ο λαλίστατος προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει ποιοι ρασοφόροι της ιεραρχίας τον ενίσχυαν οικονομικά και σε ψήφους και ποιους έχει στη «μαύρη λίστα» που δεν ασπάζονται καθώς φαίνεται τη ναζιστική ιδεολογία του.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ακούγεται να λέει: «Έχουμε Μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε… Αποκαλεί τον Άνθιμο: ΄Μεγάλο πολιτικάντη και σκατιάρη΄».
«Αυτός ο σκατιάρης αν δεν ήτανε δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος…. Ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του είναι ο Καλαβρύτων. Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε… Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής.»
Σε άλλο βίντεο αναλύει τη θέση και τον ρόλο που έχει στο κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Δίπλα μου έχω τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος, όπως γνωρίζετε είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και θα αναλάβει την ιδεολογία, το κομμάτι της ιδεολογίας και της εκπαίδευσης στελεχών του κόμματος» .
Παράλληλα στο συγκεκριμένο βίντεο ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αναλύει τα σχέδια του για το επικοινωνιακό σκέλος. Κατηγορεί τα κανάλια για αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής και λέει ότι στα σχέδια είναι ένα διαδικτυακό κανάλι που θα μεταδίδει ζωντανή εκπομπή. Μάλιστα γίνεται κι ένα λογοπαίγνιο καθώς ο ίδιος λέει πως εκτιμά ότι τα προβλήματα με τα κανάλια θα συνεχιστούν και κάποιος του φωνάζει «μέχρι την κατάργησή τους» και ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαντά «κατάργηση, κατάληψη, θα δούμε».
Σε άλλο βίντεο ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να λέει:
«Όχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το Δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε… Το το καλύτερο θα ήταν γι’ αυτούς; Μια προβοκάτσια. Να τρελαθεί κάποιος, να σκοτώσει πέντε-έξι, να τον χρεώσουν στη Χρυσή Αυγή, να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Ε λοιπόν όχι. Θα έχουμε υπομονή, θα πολεμήσουμε, θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε.
Αφού δεν θα υπάρχει πια άλλο σκαλί για του κακού τη σκάλα τότε λοιπόν θα ξανά έρθει η ώρα των Ελλήνων. Ναι. Μέσα από πόνους, μέσα από αγώνες, μέσα από δυστυχία. Την αξίζουμε ίσως αυτή τη δυστυχία. Όχι εμείς που βρισκόμαστε εδώ που ήμασταν πάντα συνειδητοί εθνικιστές, αλλά όλος αυτός ο όχλος που βρίσκεται έξω, επί 37 χρόνια σαν ζώα ψηφίζανε τους ίδιους, τους διαφθορείς τους, τους ίδιους, αυτούς που ξεπουλούσαν την πατρίδα.
Όσο θυμάμαι τη νύχτα των Ιμίων το 1996, τα όσα έγιναν, με τον Πάγκαλο που έλεγε να πάρει ο αέρας τη σημαία, και θυμάμαι ότι για έξι-επτά-οκτώ μήνες, εννιά για την ακρίβεια, γινόντουσαν εκλογές. Και ο ελληνικός λαός ποιον έβγαλε πρωθυπουργό αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες; Το Σημίτη, τον προδότη, αυτόν που πρόδωσε τα Ίμια, που είπε το ευχαριστούμε τους Αμερικάνους. Έτσι λοιπόν δίκαια τα όσα συμβαίνουν από μια πλευρά…».
Δείτε εδώ τα βίντεο:
Μαρία Δήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: