Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

VIDEO - Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ- Ό,τι χειρότερο γέννησε το πολιτικό σύστημα της χώρας...

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ξέρουμε όλοι, το γνωρίζουν όλοι. Το πάρτι που είχε στήσει με το δημόσιο και τους διορισμούς σ΄ αυτό έφτιαξε κομματικούς στρατούς, πιστούς υπαλλήλους, χορτασμένους κηφήνες που πληρώνονταν από το δημόσιο ταμείο.

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που ακόμα και σήμερα υπάρχουν αρκετοί που το αναπολούν και το αναφέρουν για να θυμίσουν τον...
παλιό καλό καιρό και τον "αριστερό δρόμο" που ακολουθούσε (sic), διέλυσε τα πάντα. Εγκαθίδρυσε την κουλτούρα της αρπαχτής και της μίζας, την κουλτούρα του βολέματος και της διαφθοράς.
Χιλιάδες τα κομματόσκυλα που βρήκαν θέση στον ήλιο του δημοσίου. Που απέκτησαν ρόλο και ορισμένοι εξ αυτών απέκτησαν και εξουσία. Αρκετοί εξ αυτών συνεχίζουν να ζουν με τον ίδιο τρόπο.  Βολεμένοι και αραχτοί. Συνεχίζουν να πληρώνονται από το δημόσιο ταμείο χωρίς να εμφανίζονται καν στην δουλειά τους. Χρησιμοποιούν τα τερτίπια που τους δίνει ο νόμος και πετυχαίνουν αποσπάσεις ή μεταθέσεις που είναι ουσιαστικά χωρίς αντικείμενο εργασίας και κάθονται....

Και έρχεται ο Βενιζέλος ως κυβερνητικός εταίρος να πει στους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα ότι είναι πολλοί, ότι χρειάζονται απολύσεις, ότι πρέπει να γίνουν μειώσεις μισθών κλπ. Και δεν αρχίζει από το κόμμα του που έχει δεκάδες αργόμισθους, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, που έχει πάρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια από τράπεζες με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου...

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο δίκτυο βλέπουμε ένα ακόμα προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον επί σειρά ετών υπουργό του ΠΑΣΟΚ Σηφουνάκη να λέει με ύφος σε έναν βουλευτή του Καμμένου ότι διόρισε την γυναίκα του. Και ότι πρέπει όταν τον συναντά να σκύβει το κεφάλι.

Αυτοί είναι οι Πασόκοι που μας κυβέρνησαν. Αυτοί οι αλαζόνες που νομίζουν ότι γεννήθηκαν με έναν προορισμό, να "σώζουν" διαρκώς το λαό και να βρίσκονται διαρκώς στις καρέκλες της εξουσίας.

Θα πρέπει οι πολιτικοί λεξικογράφοι του μέλλοντος να γράψουν δίπλα από το λήμμα ΠΑΣΟΚ: ό,τι χειρότερο και βρόμικο έβγαλε ποτέ η πολιτική ζωή της χώρας μας. Το δυστύχημα είναι ότι άφησε πολλούς πολιτικούς απογόνους αυτό το σύστημα...Δεν υπάρχουν σχόλια: