Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΤΟΝ ΔΗΜΟ- ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε ότι η εργασιακή εφεδρεία χτύπησε τον δήμο Αλεξάνδρειας και δυο εργαζόμενοι οδεύουν σε αποχώρηση ως τις 27 Νοεμβρίου. Επίσης, είπε ότι με βάση το νόμο θα καταργηθούν 30 οργανικές θέσεις από το οργανόγραμμα του δήμου.
Για το θέμα αυτό ο Χρ. Αλευράς είπε ότι... ο δήμος δεν ανέδειξε το θέμα καλυπτόμενος πίσω από την αναρμοδιότητά του και ο Σ. Χαλκίδης είπε ότι ο δήμαρχος είπε σε προηγούμενη συνεδρίαση ότι η εφεδρεία θα έρθει προς συζήτηση όταν προκύψει και τώρα που προέκυψε το περνάει με απλή ενημέρωση.
Από την πλευρά του ο Φ. Δημητριάδης είπε ότι ο δήμος είναι αναρμόδιος για την εφεδρεία και ότι με απόφασή του καταδίκασε πολιτικά το μέτρο αυτό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φαρσοκωμωδία χειρίστου είδους. Ένα Δημοτικό Συμβούλιο κατώτερο των περιστάσεων. Ανήκουσες προτάσεις από τους αρχηγούς των παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι σε ρόλο κομπάρσου. Άσχετα αν συμφωνώ ,η διαφωνώ με τον θεσμό αυτό, είναι φανερό πως η παρούσα Δημοτική αρχή, δεν θέλει το θεσμό αυτό, η μάλλον θέλει συμπαραστάτη του Δημάρχου και όχι του Δημότη. Όμως αν ήτανε υποψήφιος ο κ Καρέλης τότε η συμπολίτευση θα ήτανε απόλυτα σύμφωνοι, διότι θα είχε εξαργύρωση την προεκλογική τις επιταγή. Θα πρέπει να εξαιρέσω τον κ Αλευρά για την στάση του που την αιτιολόγησε. Όσο για τους υπόλοιπους θα μπορούσα να πω πολλά, δεν θα το όμως σεβόμενος τον εαυτό μου. Θα σημειώσω όμως ότι είναι κρίμα για την Πόλη μας να Διοικείται από τέτοιους ανθρώπους.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία