Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΤΑ- ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΒΓΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας αβγά στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Άρτα, οι μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της πόλης διαμαρτυρήθηκαν για τις τραγικές ελλείψεις στα σχολεία.
Οι μαθητές που το πρωί συγκεντρώθηκαν...στο κέντρο της Άρτας, προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από δημόσια κτίρια καθώς και μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου οι μαθητές εκτόξευσαν αβγά, χωρίς ωστόσο να προκληθούν επεισόδια.

Ειδικότερα, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στις 10:30 στην πλατεία Κιλκίς απ’ όπου ξεκίνησαν την πορεία τους στο κέντρο της πόλης. Λίγο αργότερα έκαναν την πρώτη στάση τους μπροστά από το κτήριο της Π.Ε. Άρτας (πρώην Νομαρχία) όπου η διαμαρτυρία έγινε χωρίς έκτροπα. Η ένταση κλιμακώθηκε όταν οι μαθητές κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Άρτας, επί της οδού Βασ. Πύρρου, όπου πέταξαν αβγά. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην είσοδο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου οι μαθητές εκτόξευσαν αυγά και ντομάτες.

Η πορεία διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε μπροστά απ’ το Δημαρχείο Άρτας όπου οι μαθητές πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, με αποκλεισμό της κυκλοφορίας για λίγη ώρα. Στην είσοδο του δημαρχείου ανάρτησαν πανό διαδηλώνοντας την απαίτησή τους για «Δωρεάν παιδεία για όλους».

Πηγή: epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: