Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ: ΩΣ ΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΦΤΑΣΩ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ


Η επιχείρηση Γκιόνογλου πρέπει να επιζήσει και θα...ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα που έχω. Ως το ΣτΕ θα φτάσω κι ας καθυστερήσει το έργο.
Αυτά λίγο πολύ είπε χτες ο τέως δήμαρχος Αλεξάνδρειας που πήρε με ανοιχτή δημοπρασία ένα έργο με έκπτωση μόλις 2,11% (ίσως γιατί δε μάλωσαν οι εργολάβοι, όπως είπε στην Οικονομική Επιτροπή το μεσημέρι της Παρασκευής.
Να σημειώσουμε ότι το έργο διαχειρίστηκε ο ίδιος ως δήμαρχος και αυτός ήταν υπεύθυνος για την ωρίμανσή του. Το πιο πιθανό είναι να είχε παντελή άγνοια για το συγκεκριμένο άρθρο που όριζε τη χρήση συγκεκριμένου υλικού για τις πλάκες πεζοδρομίου και οι οποίες θα ερχόταν από Κίνα!
Ωστόσο, η πρόβλεψη αυτή στερούσε τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να μπουν στη δουλειά με ανταγωνιστικές τιμές ενώ τώρα θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν.
Αντί λοιπόν να σταθούν οι της αντιπολίτευσης στην ουσία της υπόθεσης που είναι διασφάλιση της λογικής με την αλλαγή του συγκεκριμένου άρθρου και την επαναδημοπράτηση άρχισαν να επιχειρηματολογούν για το άν υπάρχει δέσμευση να μη χαθεί το έργο ή να το μελετήσουν συνολικά και να το ξαναδεί το συμβούλιο.
Από την πλευρά της η διοίκηση έχει τη ρητή προφορική και διατυποθείσα σε ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη δέσμευση όλων των εμπλεκόμενων ότι το έργο δεν κινδυνεύει με απένταξη.
Ο δήμαρχος ανέφερε ότι θα σημειωθεί μια καθυστέρηση της τάξης των 6 μηνών και αυτό είναι όλο.
Συνεπώς, το έργο θα ξαναβγεί δημοπρασία και αν δεν μαλώσουν οι εργολάβοι θα το ξαναπάρει ο Γκιόνογλου προς δόξαν της τήρησης των νόμων, της λογικής και της πολιτικής ηθικής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για ποια επιχειρηση μιλά; για την πολιτική ή την εργολαβική; ας πα να παρει το εργο της Χαλκηδόνας ή της καρδίτσας π.χ.

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπη πιές κανα ποτό.
Χαλαρώνει...
Άλλωστε έσυ το ξέρεις καλύτερα απο όλους μας.
Ρε δεν πας και στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!!!
Εκεί να δω την μαγκιά σου.
Είπες κάτι? ε?