Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΣ. ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ...


Η δήλωση του Ισ. Χαλκίδη σήμερα το μεσημέρι στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αλεξάνδρειας μπορεί να χαρακτηριστεί ως η δήλωση του μήνα. Είπε το εξής, απευθυνόμενος στον αρχηγό της παράταξής του Μπ. Γκιόνογλου: "Δεν κατηγορώ τον κ. Γκιόνογλου αλλά εμένα μου αρκεί που λέει ότι δόθηκε μεγάλη έκπτωση στο έργο αυτό γιατί μάλωσαν οι εργολάβοι. Εμένα μου αρκεί".
Η συζήτηση αφορούσε σε ένα έργο μικρής τάξης ποσού και ο κ. Χαλκίδης έκανε αυτή τη διαπίστωση που ασφαλώς έχει πολλές προεκτάσεις. Ο ίδιος δηλαδή έχει την πεποίθηση ότι όταν δίνονται μικρές εκπτώσεις τότε αυτό προκαλεί οικονομική ζημία στον αναθέτοντα φορέα είτε ο δήμος είτε το κράτος.
Πιστεύει ότι οι μικρές εκπτώσεις προκαλούν ζημιά στο ταμείο και είναι προϊόν συμφωνίας.
Βέβαια, αξίζει τον κόπο να πει την άποψή του ο Ισ. Χαλκίδης για το έργο που πήρε ο αρχηγός του Μπ. Γκιόνογλου με έκπτωση 2,11% και αφορά στην ανάπλαση της Αλεξάνδρειας, ένα έργο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Θα έχει ενδιαφέρον η άποψή του για το θέμα αυτό...

ΕΝΤΑΣΗΣτη συνέχεια του βίντεο αναπτύχθηκε ένταση μεταξύ Αρ. Ματσούκα και Ισ. Χαλκίδη...και δόθηκε συνέχεια μόλις έφυγαν οι δημοσιογράφοι από την αίθουσα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Ματσούκας ως τι παρίσταται στην Οικονομική επιτροπή, ομοίως και ο κ Γκιόνογλου, ως δημοτικοί σύμβουλοι, οι ως εργολάβοι? Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό κύριοι!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω Κύριε Μόχλα ότι το έργο δεν το πήρε μόνο ο Γκιόνογλου , αλλά, ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ - ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ. Τυχαίο (και με χαμηλή έως μηδαμινή έκπτωση), δεν νομίζω.