Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη είχαν την Τετάρτη μέλη της συντονιστικής επιτροπής στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διεκδίκηση...πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διεκδίκηση μονάδων στο νέο οργανισμό που δημιουργήθηκε με την επωνυμία...
Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «Δήμητρα» (συγχώνευση ΕΘΙΑΓΕ, Ο.Γ.Ε.Κ.Α.- ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΠΕΓΕΠ- Agrocert και ΕΛΟΓΑΚ).

Στη συνάντηση τέθηκαν εκ νέου σε συζήτηση οι προτάσεις του Επιμελητηρίου, τις οποίες έχουν προσυπογράψει όλοι οι βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης και οι δήμαρχοι του νομού και έχουν τη στήριξη όλων των φορέων. Ο υπουργός διαβεβαίωσε κατηγορηματικά πως οι υπάρχουσες δομές όχι μόνο θα παραμείνουν, αλλά θα υπάρξει και περαιτέρω αναβάθμισή τους στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, ενώ θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την υποβολή νέων προτάσεων, όπως συμφωνήθηκε και στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με τους περιφερειάρχες.
Τα μέλη της επιτροπής του Επιμελητηρίου το επόμενο διάστημα θα έχουν επαφές σε επίπεδο Περιφέρειας, για τη διαμόρφωση της τελικής πρότασης προς το υπουργείο, ώστε να υπάρξει θετική έκβαση για το σύνολο των αιτημάτων του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: