Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ e-mail ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Παλιότερες αναρτήσεις του σε blog και sites έδειξαν την ταυτότητά του. Κρητικός φανοποιός φέρεται να είναι το "τραπεζικό στέλεχος" που συνέταξε το email της χρεοκοπίας. Δείτε τι δήλωσε...
Στην αστυνομία προσήλθε ο αποστολέας του e-mail που προειδοποιούσε για επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Πρόκειται για έναν 45χρονο φανοποιό από την Κρήτη. Βάσει στοιχείων, ο 45χρονος έστειλε το περίφημο email σε 3 blogs, ένα εκ των οποίων το δημοσίευσε, και από εκεί διαδόθηκε σε όλο το διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το ΒΗΜΑ, ο αποστολέας δήλωσε στην αστυνομία ότι όταν έμαθε τι συνέβη και ότι ασχολήθηκε η βουλή, απελπίστηκε και αποφάσισε να εμφανιστεί.

"Όταν έμαθα τι ακριβώς συνέβη, πήγα να πηδήξω από το παράθυρο"

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πελάτης του είχε για χόμπι το bloging και λόγω της αναδουλειάς το τελευταίο διάστημα έστειλε το e-mail σε ειδησεογραφικό μπλογκ της Αθήνας, το οποίο το αναδημοσίευσε.

Ωστόσο, οι έρευνες δεν σταματούν εδώ, καθώς ναι μεν ο φανοποιός έστειλε το "αγανακτισμένο" e-mail, αλλά κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν.

Αυτούς, που το μετέτρεψαν από μήνυμα διαμαρτυρίας σε είδηση για χρεοκοπία αναζητά πλέον η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: