Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΩΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

της Άλμα

Διαδηλώνουν όλοι για τις συγχωνεύσεις – καταργήσεις των σχολείων διαδηλώνει και η γυναίκα του Πάγκαλου, κ. Χριστοφάκη.
Και μάλιστα διαδηλώνει έξω από το υπουργείο Παιδείας ενάντια στην κατάργηση του γυμνασίου Κουβαρά παρουσία και του δημάρχου Π. Φιλίππου.
Πως συμβαίνει αυτό; Τι εξήγηση έχει; Για όσους Πασόκους θα βιαστούνε να χαρούν ακούγοντας αυτή...την είδηση σκεπτόμενοι για το δημοκρατικό τους κόμμα, αφού ακόμα και η ίδια η γυναίκα του αντιπροέδου της κυβέρνησης διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της κυβέρνησης, θα τους πούμε να το ξανακαλοσκεφτούν.
Αυτό που εμείς διαβάζουμε πίσω από αυτή τη κίνηση της γυναίκας του Καίσαρα είναι το εξής:
Πρώτον, η κ. Χριστοφάκη ήταν υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μπορεί βέβαια να μην εξελέγη δήμαρχος, αλλά δε θα αφήσει να κάνει παιχνίδι μόνος του ο δήμαρχος Φιλίππου. Χρυσή ευκαιρία για την κυρία Χριστοφάκη να πρωτοστατήσει στους τοπικούς αγώνες και να κερδίσει στο μέλλον ψήφους εξαιτίας της «γενναίας» και «υπερκομματικής» της στάσης.Άλλωστε έαν βγάλει σκάρτη την Χριστοφιλοπούλου, θα κερδίσει ο σύζυγος ψήφους αφού κατεβήκαν στην ίδια εκλογική περιφέρεια και τον είχε περάσει η υφυπουργός.
Δεύτερον, η κυρία Παγκάλου προσφέρει ταυτόχρονα τα μέγιστα στην κυβερνητική προπαγάνδα και τα όσα είπε χθες η Διαμαντοπούλου «να μη συνδεθεί το θέμα των συγχωνεύσεων – καταργήσεων με το μνημόνιο και το ΔΝΤ και τέτοια εύκολα». Πως βοηθάει σ΄ αυτή την κατεύθυνση η κ. Παγκάλου; Διαμαρτυρόμεννη για ένα θέμα που είναι μόνο και άκρως τοπικό του δικού της δήμου, αλλά και κατ΄ επέκταση και μόνο του κάθε δήμου της χώρας. Και άμα είναι δυνατόν να αλλαχτούν κάποιες αποφάσεις για κάποια σχολεία μετά από διαμαρτυρίες τότε δεν είναι θέμα μνημονίου αλλά θέμα καλύτερης εξέτασης των «παιδαγωγικών λόγων» για τους οποίους γίνονται οι συγχωνεύσεις- καταργήσεις.
Εξυπνότατη η κίνηση της κ. Χριστοφάκη- Παγκάλου. Με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!! ΔΕΝ ΠΥΘΕΤΑΙ ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ....ΟΗΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ..ΑΦΟΥ
ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΩΡΑ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.