Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ- ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη χτεσινή συνεδρίαση είναι αυτό το ύφος του Ισ. Χαλκίδη. Αν και υπήρχε η δυνατότητα στην παράταξη..
Γκιόνογλου να συμφωνήσει σε ομόφωνο ψήφισμα που πρότεινε η διοίκηση και ήταν να μη κλείσει το Γυμνάσιο Τρικάλων, αυτοί προτίμησαν να υποστηρίξουν και την πρότασή τους που ήταν να κλείσει το Γυμνάσιο Πλατέος για να ενισχυθεί αυτό των Τρικάλων. Τραγελαφικές καταστάσεις και το ύφος του Χαλκίδη τα λέει όλα. Περισσότερες αναρτήσεις και ανάλυση για το χτεσινό πεντάωρο θα έχουμε αργά το βράδυ καθώς και όλα τα βίντεο με τις τοποθετήσεις των συμβούλων αλλά και των εκπροσώπων των φορέων.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ....ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ?Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ 2 ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗ ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΗ ,,,,ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ 3 ΓΥΜΝΑΣΙΑ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 3 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΟΧΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ

ACAB! είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ??)ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΊ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΚ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Unknown είπε...

καλα σε αυτην την παραταξη αν συνενωηθητε φωναξτε μας.....οσο για την λαμπιρη που ειναι και εκπαιδευτικος ας προσεχε με ποιους κατεβαινε.

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορουσες να βρεις κ'ανα αλλο προσονυμιο.ακους εκει 'ACAB'.ρε ουστ!!

Ανώνυμος είπε...

Η παραταξη του Γκιονογλου φαινεται οτι εχει λιγοτερο πολιτικο κοστος στο Πλατυ απο οτι στα Τρικαλα, γιάυτο προτειναν να κλεισει το γυμνασιο του Πλατεος.Δεν θα επιτρεψουμε να συμβει αυτο.

ACAB είπε...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΣΕΝΑ ΜΑΓΚΑ Ε???ΟΥΤΕ ΤΟ ACAB ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ε???ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ???
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ PARTE TO XAMΠΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΕΣΥ!!

Ανώνυμος είπε...

στον "ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ".δεν εξηγεις το αρκτικολεξο ACAB.επιμενω ανωνυμα σε σχεση με τα δικα σου "επωνυμα" σχολια.

Ανώνυμος είπε...

εκδοχη A.C.A.B. α) group of New Zealand radio stations, Association of Community Access Broadcasters. εκδοχη A.C.A.B. β) της χρυσης αυγης all cops Are Brothers εκδοχη A.C.A.B. γ) των αναρχικων All Cops Are Bastards
υ.γ. πιτσευω πως δεν εννοεις τη πρωτη εκδοχη
επιμενω ανωνυμα