Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ!!


Την ώρα που οι πολίτες κάνουν θυσίες και η ανεργία αυξάνεται, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν αφήνουν τα στελέχη τους απροστάτευτα. Στο υπουργείο Υποδομών θα μεταταχθεί με τη λήξη της βουλευτικής του θητείας ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης. Στον ΟΑΣΑ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ Β. Τζότζολα. Νομότυπες οι μετατάξεις..Μπορεί η κυβέρνηση να εφαρμόζει πρόγραμμα αυστηρών περικοπών, ωστόσο είναι γνωστό, πώς δεν είμαστε όλοι ίσοι, ακόμα και υπό το βλέμμα της τρόικας.
Και επειδή η οικονομική κρίση, δημιουργεί φόβους για το μέλλον, τα μεγάλα κόμματα φροντίζουν να αποκαταστήσουν τα στελέχη τους με θέσεις στο δημόσιο.
Έτσι, ο γραμματέας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, όταν λήξει η θητεία του στο Κοινοβούλιο θα μεταπηδήσει στο υπουργείο Υποδομών.
Σύμφωνα με το "Βήμα", την πρόσληψή του υπογράφει ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, και οι υφυπουργοί Οικονομικών Φ. Σαχινίδης και Εσωτερικών Γ. Ντόλιου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, θεμελιώνει δικαίωμα μετάταξης, ως πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής και μάλιστα με νόμο που είχε ψηφιστεί επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Φυσικά η περίπτωση του κυρίου Καρχιμάκη δεν είναι η μοναδική, καθώς και η Νέα Δημοκρατία φροντίζει για τα δικά της παιδιά.
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασιλική Τζότζολα, επίσης με προϋπηρεσία στην Ολυμπιακή, μετατάσσεται στον ΟΑΣΑ
Σύμφωνα πάντα με το ΒΗΜΑ, η κυρία Τζοτζόλα, μεταφέρεται στον ΟΑΣΑ με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Υποδομών, κ. Δημ. Ρέππα και των υφυπουργών Εσωτερικών, κ. Γ. Ντόλιου και Οικονομικών, κ. Φιλ. Σαχινίδη.
Όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης, "μεταφέρουμε στον ΟΑΣΑ ΑΕ την πρώην υπάλληλο των Ολυμπιακών Αερογραμμών ΑΕ, και Pantheon Airways, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Βασιλική Τζότζολα σε κενή θέση, Ειδικότητας Δικηγόρων".
Η Βασιλική Τζότζολα είχε προσληφθεί ως ειδική σύμβουλος του πρώην υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κ. Χατζηδάκη την 1η Απριλίου 2009 (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 226/2009), ενώ η σύμβασή της έληξε αυτοδικαίως το Νοέμβριο του ιδίου έτους, λίγο καιρό μετά τις εθνικές εκλογές και την αλλαγή της κυβέρνησης.
Το 2007 όμως, σύμφωνα με το βιογραφικό της προσελήφθη στην Ολυμπιακή και ευεργετήθηκε με την την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης Καραμανλή, με την οποία δόθηκαν περαιτέρω διευκολύνσεις σε ομάδες εργαζομένων της Ολυμπιακής.
Τα δύο περιστατικά επαναφέρουν το ερώτημα, αν το νόμιμο είναι ηθικό, καθώς την ώρα που οι πολίτες δεν βρίσκουν εργασία ή απολύονται, βουλευτές και στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων εξασφαλίζουν
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: