Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ ΣΤΙΣ 31/3

Με απεργία και στάση στα νοσοκομεία της περιφέρειας και της πρωτεύουσας κλείνει ο Μάρτιος, καθώς στις 31 του μηνός, θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία στην Περιφέρεια και 5ωρη στάση εργασίας αντίστοιχα, από 10 π.μ. έως 3 μ.μ....
Σε απεργίες και στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, στα τέλη Μαρτίου, έχοντας ως βασικό αίτημα να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του ΕΣΥ, αλλά και προσλήψεις προσωπικού, νέο ενιαίο μισθολόγιο με ουσιαστικές αυξήσεις μισθών και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Μάλιστα, με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), στις 23 Μαρτίου, θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών, επιτρέποντας όμως στους πολίτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες των νοσοκομείων.

Στις 31 Μαρτίου, θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία στην Περιφέρεια και 5ωρη στάση εργασίας στα νοσοκομεία Αθήνας - Πειραιά από 10 π.μ. έως 3 μ.μ.. Στις 11 π.μ ενώ θα υπάρξει πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το υπουργείο Υγείας.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: