Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ:Το γιαούρτωμα του Πάγκαλου στα Καλύβια (16.3.2011)



Γράφει η Πόπη Σουφλή
Χαμός αυτή την ώρα στα Καλύβια, όπου τρώει ο Θόδωρος Πάγκαλος μετά της συζύγου και άλλων συνδαιτημόνων.
Μόλις έφτασε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής και εισήλθε στην ταβέρνα μαζί με την πρώην αντιδήμαρχο Κερατέας Σοφία Παπαγιάννη και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, για να μιλήσει με τον αντιπρόεδρο.
"Αν θέλεις να μιλήσουμε,....
θα πετάξεις έξω την κυρία και θα διώξεις τον κόσμο",

δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Κ. Λεβαντή.

Προκλητική ήταν και η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου Χριστίνα Χριστοφάκη, ζητώντας από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους της Κερατέας, να... σεβαστούν τους.... βουλευτές που τρώνε μαζί τους.

"Όσο δεν μας σέβονται οι βουλευτές, δεν θα τους σεβόμαστε κι εμείς", απάντησαν οι πολίτες.

Αυτή τη στιγμή, ο δήμαρχος βρίσκεται έξω από την ταβέρνα, προσπαθεί να ηρεμήσει τον κόσμο που είναι εξαγριωμένος.


Ενώ στο χώρο του μπλόκου στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας, έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες κάτοικοι ύστερα από την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε πριν λίγο, κάποιες εκατοντάδες Κερατιώτες, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος συντρώγει μετά της συζύγου και του πρώην διοικητή του ΑΤ Λαυρίου κ. Λαντζανάκη στα Καλύβια, μετέβησαν στην ταβέρνα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα εναντίον του, εκτοξεύοντας μαζί με τις ύβρεις και... γιαούρτια.

Ο Θ. Πάγκαλος βγήκε να τους μιλήσει, αλλά η ένταση και η οργή των κατοίκων, τον ανάγκασε να μπει μέσα στην ταβέρνα, ενώ κλούβες των ΜΑΤ, μετέβησαν για να προστατεύσουν τον.... πολύτιμο αντιπρόεδρο.


Κανείς δεν φεύγει και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη.

πηγή: attikanea

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ήταν άπαχο το γιαούρτι ή όχι? θαρρώ πως άρχισε δίαιτα ο πάγκαλος.

Kostas είπε...

Το παχύδερμο κάθησε και συνέχισε να τρώει λες και ήταν μόνος του.
Ρε μην τους κοιτάτε, βρήστε τους, βαρέστε τους και φτύστε τους για να καταλάβουν πως το δούλεμα πρέπει να έχει και ένα τέλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Τραγικη η 'δημοσιογραφια' σου.Ποσο πιο 'κιτρινος' μπορεις να γινεις? Ενα πανελ, μια κρυφη καμερα,συραφη,μονταζ,αριστεροσυνη και εισαι ετοιμος.Αχου συγνωμη εδω ειναι μπλοκ εδω γραφει ο ανθρωπος Μοχλας οχι ο δημοσιογραφος.Γιαυτο δεν κανω σχολιο .

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Kostas για τις προτροπες.σκεφτηκες ποτε πως με τη σημερινη πολιτεια μπορεις να απολαμβανεις το προνομιο της ανωνυμιας?
Πιστευεις πως με τα σχολια σου διαφυλατεις αυτο το προνομιο?Για το γεγονος οτι ειναι δημοκρατικα εκλεγμενοι ,φανταζομαι καρφι δεν σου καιγεται.Μπορεις παρ ολα αυτα να συνεχισης την ανωνυμη επανασταση .