Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

O ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ (βουλευτές ΠΑΣΟΚ)

Ο δήμαρχος Νάουσας με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης για την συγκρότηση τεσσάρων δήμων στην Ημαθία, δήλωσε...
τα εξής: «Ο χάρτης του “Καλλικράτη” στην Ημαθία συγκροτεί 4 δήμους αντί των 3 που προέβλεπε αρχικά το Υπουργείο Εσωτερικών.

Μέχρι χθες είχαμε διαβεβαιώσεις ότι θα εφαρμοστεί η επιστημονική πρόταση του ΙΤΑ, για τρεις Δήμους στην Ημαθία, η οποία συμβαδίζει με την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.
Το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα μεθόδευσης και πιέσεων που άσκησαν “πολιτικοί παράγοντες” θέτοντας τα προσωπικά τους πολιτικά οφέλη πάνω από το κοινωνικό συμφέρον και την ανάπτυξη του τόπου, υπηρετώντας τις πρακτικές του “διαίρει και βασίλευε” αποψιλώνοντας ταυτόχρονα τη φιλοσοφία του“Καλλικράτη”.

Καταγγέλλουμε αυτές τις μικροπολιτικές πρακτικές και σκοπιμότητες, αντίστοιχες των οποίων εφαρμόστηκαν και στον "Καποδίστρια" με τη δημιουργία πολλών και μικρών Δήμων και απέτυχαν. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Οι ώρες είναι ιστορικές.
Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι οι Ναουσαίοι δεν εκλιπαρούμε τη συνένωση.
Διεκδικούμε όμως με αξιοπρέπεια ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και την κοινωνία μέσα από τη Διοικητική Μεταρρύθμιση.

Τιμώντας το θεσμικό ρόλο του Δήμαρχου μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο θα αγωνιστούμε ως την ύστατη στιγμή να πρυτανεύσει η λογική, η ψυχραιμία και η ενότητα με στόχο τη δημιουργία ενός μεγάλου και βιώσιμου Δήμου με τη συνένωση των δήμων Ανθεμίων, Ειρηνούπολης και Νάουσα. Μόνο έτσι θα βγούμε κερδισμένοι όλοι».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

<< Το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα μεθόδευσης και πιέσεων που άσκησαν “πολιτικοί παράγοντες” ...>>
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ;
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε Τάσο;Υπάρχουν παράγοντες ακόμη; Υπάρχουν μεθοδεύσεις και πιέσεις; Δηλαδή δεν άλλαξε τίποτε; Πάλι στα ... σκαφτά θα κολυμπάμε; Η αλλαή δεν άγγιξε κανέναν;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...