Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

To σχέδιο άρχισε να υλοποιείται. Πρώτος ανέλαβε να κινηθεί ο πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών Τάσος Τασιόπουλος που διοργάνωσε μια συνάντηση χτες το βράδυ των παλιών προέδρων κοινοτήτων σε απόμερο πλην όμορφο ουζερί της Αλεξάνδρειας.
Ο πρώην δήμαρχος που ήταν συνδαιτημόνας της κίνησης των στελεχών του ΠΑΣΟΚ προ μηνός περίπου κινήθηκε στο πλαίσιο της απόφασης που πήραν. Η απόφαση ήταν να επαναληφθεί η συνάντηση που θα είχε διευρυμένο χαρακτήρα σε επίπεδο νέου δήμου και με παρουσία περισσότερων στελεχών με άμεση πρόσβαση στους πολίτες.
Ο Τάσος Τασιόπουλος με την ιδιότητα του παλιού και άκρως δραστήριου προέδρου της τότε κοινότητας Κεφαλοχωρίου δραστηριοποιήθηκε προς την κατεύθυνση αυτή. Προσκάλεσε τους παλιούς του συναδέλφους προέδρους κοινοτήτων για να τα πουν από κοντά και προφανώς να αποκτήσουν κοινή γλώσσα και να δημιουργήσουν κλίμα τέτοιο που να μπορεί να διαμορφώσει τις καταστάσεις στο ΠΑΣΟΚ.
Στόχος της ομάδας των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αποφάσισαν να κινηθούν προ των εορτών του Πάσχα είναι ο εξής απλός:να διαμορφώσει τις συνθήκες εκείνες μέσα στο ΠΑΣΟΚ ώστε στο βαθμό που θα μπορέσει να ελέγξει τις εξελίξεις.
Η ομάδα αυτή των στελεχών είναι γνωστό ότι βρίσκεται απέναντι στον νυν δήμαρχο Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου που όντας μέλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για πιθανή στήριξη στις δημοτικές εκλογές.
Συμπερασματικά, η επιχείρηση διεμβολισμού του νυν δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου άρχισε και αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντησή του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάθε τέχνη κι άστηνε. Ο δάσκαλος τα ίδια έκανε και με την ΛΑΜΠΙΡΗ και εχει μάστερ στις ίντριγκες.