Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΔΑΝΑΛ

Όπως ήταν αναμενόμενο τέθηκε το θέμα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας που δημιουργήθηκε προ ημερών μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Ο ΠΟΛΙΤΗΣ και αφορά στις συνεδριάσεις του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης ΕΔΑΝΑΛ.
Το θέμα έθεσε με ερώτησή του ο Δ. Παράσχος ζητώντας διευκρινήσεις και στον οποίο απάντησε ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου, ο πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Β. Μιχαλακάκης και ο αντιδήμαρχος Ν. Ανεσίδης.
Ο δήμαρχος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν συντρέχει κανείς λόγος συζήτησης και ότι το θέμα είναι καθαρά τυπικό και όχι ουσιαστικό δεδομένου ότι άπαντες οι μετέχοντες στο ΔΣ της ΕΔΑΝΑΛ έχουν γνώση και πλήρη ενημέρωση για τα θέματα και τα οποία αποδέχονται δια της θετικής τους ψήφου.
Ο πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ είπε μεταξύ άλλων ότι όλα έγιναν όπως ορίζει ο νόμος, οι σύμβουλοι στο ΔΣ είναι πάντα παρόντες και αποδεικνύεται αυτό το γεγονός από τις υπογραφές τους στο βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεων του ΔΣ.
Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο αντιδήμαρχος Ν. Ανεσίδης.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ν. Γκαβαρδίνας είπε ότι ο σύμβουλος της παράταξής του Κ. Διακόπουλος μετέχει κανονικά και δεν έχει άλλη πληροφόρηση.
Άπό την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας που πήρε το λόγο επανέλαβε ότι τα όσα έχει ισχυριστεί η ταμίας του συλλόγου που μετέχει στο ΔΣ της ΕΔΑΝΑΛ είπε την αλήθεια την οποία και ο ίδιος έχει διαπιστώσει κατά το χρόνο που και ο ίδιος μετείχε στο εν λόγο ΔΣ.
Είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα απασχολήσει σε άλλα επίπεδα το δήμο και την ΕΔΑΝΑΛ αφού ακούστηκαν και γράφτηκε ότι θα κατατεθεί προσφυγή στην Περιφέρεια για να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: