Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ. ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Την Πέμπτη 8 Απριλίου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, κ. Παπαχρήστου Δημήτριος. Η συνάντηση ήταν μια πρώτη επαφή γνωριμίας,
η οποία επεκτάθηκε και σε όλα τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην τάξη του Δήμου Αλεξάνδρειας. Ο Δήμαρχος εξέθεσε όλα τα προβλήματα που αφορούν στο Δήμο και συγκεκριμένα συζητήθηκαν:
1. Το φαινόμενο των συνεχώς αυξανόμενων κλοπών και διαρρήξεων, που τείνουν να γίνουν η μάστιγα της περιοχής.
2. Το θέμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ηχορύπανση, πολεοδομικές παραβάσεις) σε συνάρτηση με το υπάρχον νομικό πλαίσιο.
3. Την έλλειψη ουσιαστικής αστυνόμευσης στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων που δημιουργούν πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης συνολικά.
4. Την αύξηση της δύναμης του Α.Τ Αλεξάνδρειας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.
Από την πλευρά του, ο κ. Παπαχρήστου υποσχέθηκε να εξετάσει όλα τα παραπάνω και να ενεργήσει αναλόγως. Σημείωσε πάντως ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει αδυναμία ενίσχυσης του Α.Τ. Αλεξάνδρειας σε προσωπικό και το θέμα θα εξετασθεί στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου μόλις τοποθετηθεί οριστικά ο νέος Διοικητής του Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: