Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΙ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του Δημάρχου Πλατέος Φώτη Δημητριάδη στην ΠΕΛΛΑ TV και στην εκπομπή του Χ. Καφτεράνη. Ο δήμαρχος επανέλαβε την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος του νέου δήμου Αλεξάνδρειας, είπε ότι έχει την ευρεία στήριξη στελεχών της ΝΔ της περιοχής, αποκάλυψε το περιεχόμενο της συζήτησή του με τον βουλευτή της ΝΔ Μ. Χαλκίδη που έγινε την Παρασκευή καθώς επίσης και το παρασκήνιο της εκλογής του Ν. Παπαποστόλου στη θέση του προέδρου του ΕΣΔΑ και τη θέση του βουλευτή τότε.
Ο Φ. Δημητριάδης είπε σχετικά με την υποψηφιότητά του ότι την στηρίζουν και οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφία του νυν δήμου Αλεξάνδρειας, ο δήμαρχος Μελίκης και η πλειοψηφία των συμβούλων της συμπολίτευσης του δήμου, ο δήμαρχος Αντιγονιδών (με την προϋπόθεση ότι ο δήμος θα ενταχθεί στην Αλεξάνδρεια) καθώς και ο νυν αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σ. Κούγκας και ο νυν νομαρχιακός σύμβουλος Απ. Βεσυρόπουλος.
Για το αν διαθέτει την υποστήριξη των δικών του συμβούλων που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Δημητριάδης είπε ότι θεώρησε παράκαιρο να κάνει από τώρα τέτοιες συζητήσεις μαζί τους διότι προέχει η εύρυθμη λειτουργία του δήμου του.
Διευκρίνησε ότι ο ίδιος στήριξε στις βουλευτικές εκλογές την υποψηφιότητα του Μ. Χαλκίδη και όχι τον Λ. Τσαβδαρίδη που τον συνόδευσε πριν από μέρες στην επίσκεψη γνωριμίας που έκαναν στον Β. Μιχαλολιάκο.
Αναφερόμενος στην συνάντησή του με τον Μ. Χαλκίδη είπε ότι ο βουλευτής είπε με σαφήνεια ότι δεν ασχολείται με πρόσωπα αλλά θα υποστηρίξει ως οφείλει όποιον επιλέξει το κόμμα της ΝΔ ως υποψήφιο δήμαρχο του νέου δήμου.
Τέλος, ο δήμαρχος Πλατέος αναφερόμενος στην εκλογή του δημάρχου Βεργίνας Ν. Παπαποστόλου ως προέδρου του ΕΣΔΑ είπε ότι οι δήμαρχοι της ΝΔ είχαν δεσμευτεί απέναντί του αφού είχε εκφράσει την πρόθεσή του και ότι δέχτηκε τηλεφωνική παρέμβαση του βουλευτή ο οποίος του είπε: τι κάνετε εκεί εσείς; Μάλιστα είπε ότι ο βουλευτής ήταν αρνητικός στην αλλαγή από τη θέση του προέδρου του Γ. Δάλλα.

2 σχόλια:

loulas είπε...

Δήμαρχε, για ποια στελέχη μιλάς?Αυτά πού σε κάθε Δημοτική εκλογή ενεργούν ανάλογα με το τι τους εξυπηρετεί?Αυτοί διασπούν την παράταξη κάθε φορά με το αζημίωτο βέβαια, και ο νοών νοείτο,Εμάς τους δημότες τι μας ενδιαφέρει το δικόσου παρασκήνιο με οποοινδήποτε?Δημοτικές εκλογές θα έχουμε δεν μας νοιάζει ποιο Βουλευτή ψήφησες ,άλλωστε υπάρχη και παραβάν,Αλλά θα ρωτούσα αν δεν πάρεις την στήριξη τις ΝΔ πού τώρα ζητάς με το επιτελείο σου θα ακολουθίσης τυχόν μια άλλη επιλογή τις παράταξης?η θα ακολουθίσης την συνταγή του 2002 και του 2006?i

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ... ΑΧΑΡΙΣΤΕ!