Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ε.Σ.Υ.

Πιασιάρικο το θέμα με τον Λοβέρδο. Το έπαιξαν τα κανάλια και υποτίθεται ότι ανακαλύψαμε όλοι εμείς την απόλυτη αλήθεια. Λες και δεν ξέρουμε εμείς οι υπήκοοι αυτού του κράτους, αυτού του συστήματος ότι δεν υπάρχει εδώ και χρόνια σύστημα υγείας και μάλιστα δημόσιο.
Αν έχεις οικονομική άνεση μπορεί να την σκαπουλάρεις αν όχι τότε είσαι υποψήφιος για να δεις τα ραδίκια ανάποδα.
Ολόκληρος υπουργός ο Λοβέρδος και την πάτησε. Βρέθηκε στην..
Ημαθία για Πάσχα και ασθένησε όπως ο κάθε θνητός άλλωστε. Διαπίστωσε ο ίδιος ότι το ΕΣΥ δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα κακοπαιγμένο θέατρο σκιών, από ένα αδειανό πουκάμισο.
Ολόκληρο νοσοκομείο που υποτίθεται ότι είναι μεγάλων δυνατοτήτων δεν είχε σε λειτουργία τον αξονικό του τομογράφο γιατί, υποστηρίζει ο αρμόδιος διευθυντής, είχε τελειώσει η λυχνία του μηχανήματος!
Λες και η λυχνία τελειώνει χωρίς να προειδοποιεί κανέναν. Ας πει ο κακομοίρης ότι δεν υπήρχαν ευρώ να αγοράσουν έγκαιρα άλλη και θα τον πιστεύαμε.
Ωστόσο το ζήτημα είναι πιο σημαντικό από το ότι ο Λοβέρδος ταλαιπωρήθηκε και εν τέλει δεν του έγινε αξονική.
Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια πολιτική χρόνια τώρα που οδηγεί τους ασθενείς στους ιδιωτικούς αξονικούς τομογράφους με ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.
Συμπερασματικά: η περιπέτεια του Λοβέρδου ας γίνει η αρχή για ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα στο πολύπαθο νοσοκομείο της Βέροιας. Καιρός είναι…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κόλπο με τους Αξονικούς Τομογράφους είναι παλιό…
Κάποιοι μέσα από το νοσοκομείο λειτουργούν ως πληρωμένοι πράκτορες των ιδιωτών κάνοντας την βρόμικη δουλειά εκ των έσω.
Τα ιδιωτικά εργαστήρια διατηρούν σχέσεις με κάποιους από το νοσοκομείο (τεχνικό προσωπικό, γιατρούς) και με το αζημίωτο –οι δεύτεροι- προβαίνουν σε δολιοφθορές για να τους διοχετεύουν με πελάτες χρεώνοντας έτσι το κρατικό προϋπολογισμό με εξετάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν μέσα στο νοσοκομείο ανέξοδα!
Πλήρωνε κοσμάκη τα ταμεία για να θησαυρίζουν κάποιοι επιτήδειοι…
Όσο αναφορά την ταλαιπωρία το Υπουργού ένας ακόμη βασικός παράγοντας είναι και το γεγονός της μεταφοράς ασθενών σε υγειονομικούς σταθμούς που δεν έχουν την δυνατότητα αντιμετοπισης ασθενών με συγκεκριμένες παθήσεις .
Φανταστείτε ο Υπουργός να φέρεται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και όλοι να κάνουν «τον Κινέζο» πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για έναν απλό πολίτη που έχει ανάγκη από συγκεκριμένη υγειονομική περίθαλψη….
Από τον Αννα στον Καϊάφα μέχρι να βγει η ψυχή του…
Πλήρωνε κοσμάκη τα ταμεία

kafeonar είπε...

talaipori8ike o loverdos! ton kaimeno!gia ton aplo kosmaki pou talaiporite ka8e mera?siko8ike omos kai pige sto nimits.eprepe na katsei edo na tou kanoun egxeirisi miniskou!!!