Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Πετυχημένη η εκδήλωση της ν. Πασόκ στη Βέροια, λέει ο Σοφιανίδης

Πετυχημένη χαρακτηρίζει, μιλώντας στην εφημερίδα μας, ο γραμματέας της νεολαίας Πασόκ Ημαθίας Αγγ. Σοφιανίδης την εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στη Βέροια με θέμα “Πολιτικές για μια Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία”.
Ομιλητές ήταν ο Κώστας Πανταζής (Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ) και ο Νίκος Ανδρουλάκης (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου). που μίλησαν για τα ζητήματα παιδείας και απάντησαν σε σειρά ερωτήσεων που τους ετέθησαν.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Άγγελος Σοφιανίδης και αφού ευχαρίστησε τους δύο ομιλητές για την ανταπόκριση στην πρόσκληση, τόνισε την κινηματική και πολιτική δράση της Νεολαίας στην Ημαθία.
Οι δύο ομιλητές αναφέρθηκαν στα προβλήματα του δημόσιου ελληνικού πανεπιστημίου και πρότειναν σύγχρονες λύσεις για το μέλλον του. Ο Ν. Ανδρουλάκης έκανε μια ιδιαίτερη μνεία στο ζήτημα τον επαγγελματικών δικαιωμάτων που δεν έχουν δοθεί σε πολλά τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ στην χώρα.

Ο Κώστας Πανταζής τόνισε ότι “βασικό στοιχείο των αξιών και των αρχών της δημοκρατικής και σοσιαλιστικής παράταξης είναι το Δημοσίο και Δωρεάν Πανεπιστήμιο” και ότι η επένδυση στην παιδεία δεν μπορεί παρά να διαμορφώνει το νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: