Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουν λογική βάση οι ενστάσεις σχετικά με την θέση «12»

Σαφή θέση πήρε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του Πασόκ του νομού Ημαθίας Τάσος Σιδηρόπουλος σχετικά με την εμπλοκή του μεγάλου ζητήματος της χωροθέτησης της κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ημαθίας που ως γνωστόν έχει αποφασιστεί να γίνει στην περιβόητη θέση «12».
Ο βουλευτής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε επί λέξη: «Η εξέλιξη με το ΣτΕ είναι δυσάρεστη. Δε λέω, αυτοί που έχουν τις ενστάσεις τους σχετικά με τη θέση «12» έχουν βάση και λογική σε ότι υποστηρίζουν. Από την άλλη μεριά υπάρχει και η ομόφωνη απόφαση της ΤΕΔΚ και των δήμων για την συγκεκριμένη θέση. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθεί λύση άμεσα ώστε να μη χαθεί η χρηματοδότηση. Πρέπει να εγκαταλειφθούν οι αδιέξοδες πρακτικές και πολιτικές. Να κάτσουν όλοι στο τραπέζι του διαλόγου και να βρεθεί λύση».
Είναι σαφές πως ο βουλευτής, βλέποντας ότι το όλο ζήτημα περιέρχεται σε δύσκολους ατραπούς παίρνει αποστάσεις και συστήνει ψυχραιμία και σύνεση σε όλους όσοι το διαχειρίζονται. Αποδέχεται, για πρώτη φορά είναι η αλήθεια, ότι ο αντίλογος αυτών που λένε ότι η θέση «12» είναι ακατάλληλη, έχει λογική βάση και επιχειρήματα και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους σε διάλογο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μην χαθεί η χρηματοδότηση;;;;;;;; Ποια χρηματοδότηση κ. Σιδηρόπουλε; Μάλλον μαύρα μεσάνυχτα έχεις για το έργο. Ιδιώτης επρόκειτο να το κατασκευάσει και με όρους που έρχονται κόντρα στα συμφέροντα των πολιτών της Ημαθίας. Αντε να ενημερωθείς και μετά να βγαίνεις στα μικρόφωνα και να εκφράζεις και άποψη. Θέλεις να κυβερνήσεις κι όλας...