Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

Γιορτάζονταν η επέτειος του "ΟΧΙ" σήμερα και χτες τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Αλεξάνδρειας ευπρέπισαν την κεντρική οδό της πόλης, την οδό Βετσοπούλου. Ως γνωστόν, στην οδό αυτή γίνεται κάθε φορά η μαθητική παρέλαση και συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου κάθε φορά.
Ωστόσο, άλλη άποψη είχαν ορισμένοι επαγγελματίες εστίασης που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης. Ουδόλως ενδιαφέρονται για την ευπρέπεια της πόλης και του κέντρου ειδικότερα παρά μόνο ενδιαφέρονται για το πως θα γίνει η δική τους δουλειά έστω και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Χτες βράδυ λοιπόν και αφού γέμισαν τις κάβες τους τα συγκεκριμένα καταστήματα (καφέ- μπαρ) άφησαν τις κούτες των ποτών έξω από τους δυο κάδους που βρίσκονται στη γωνία του ΠΠΚΑ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα σκέτο χάλι, μια απαράδεκτη κατάσταση.

Μπροστά στο θέαμα αυτό βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Βασίλης Μιχαλακάκης ο οποίος απαίτησε να επανέρθει στην κατάσταση που βρίσκονταν ο χώρος αλλά βέβαια αυτό δεν έγινε ει μη μόνο σε ένα ποσοστό.

Θα πρέπει λοιπόν η διοίκηση του δήμου να αποφασίσει τι επιτέλους θα κάνει σχετικά. Ή θα επιβάλλει πρόστιμο που θα συνετίσει τους συγκεκριμένους επαγγελματίες ή θα αφήσει την κατάσταση στα χέρια τους.

Βέβαια, αν την αφήσει στα χέρια τους είναι γνωστό τι θα συμβεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: