Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΧΟΡΗΓΕΙ Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η οργάνωση του Πασόκ στην Ημαθία περνάει κατά πως φαίνεται σε μια νέα φάση, μια φάση που έχει προτάξει την χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας.
Μετά από την λειτουργία του Ηλιότοπου στην Βέροια όπου οι χρήστες Η/Υ έχουν την δυνατότητα εφόσον κατοικούν σε απόσταση 150-200 μέτρων από τα γραφεία της Ν.Ε, να μπαίνουν δωρεάν στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα η οργάνωση του κόμματος περνάει και δεύτερο Ηλιότοπο στο Πλατύ και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού αφού από κει περνάνε σε καθημερινή βάση εκατοντάδες άτομα που ταξιδεύουν. Την πληροφορία αυτή μας έδωσε σήμερα ο Μιχ. Αδάμος, μέλος της Ν.Ε της νεολαίας Πασόκ που είναι και ο υπεύθυνος του εγχειρήματος της επιμόρφωσης των μελών και φίλων του κόμματος στη χρήση του Η/Υ και εκμάθησης διαφόρων προγραμμάτων.
Επίσης, πρέπει να πούμε ότι θα εγκατασταθεί και τρίτος Ηλιότοπος, αυτή τη φορά στην Αλεξάνδρεια, στα γραφεία της οργάνωσης που βρίσκονται στην οδό Βετσοπούλου, κοντά στο ΠΠΚΑ. Έτσι λοιπόν, οι γύρω κάτοικοι της περιοχής θα έχουν δωρεάν internet με υψηλές ταχύτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: