Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Απίστευτη επίθεση βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με σκαιότατες εκφράσεις, που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ξανά μεταξύ βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου, χαρακτήρισαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια άγριας κόντρας που ξεκίνησε στην αίθουσα της Ολομέλεια και συνεχίστηκε στο Περιστύλιο, μέχρι που...
επενέβησαν η φρουρά, αλλά και δημοσιογράφοι.

Αφορμή για να ξεκινήσει το επεισόδιο αποτέλεσε καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου ότι η Χρυσή Αυγή, από τα γραφεία της στη Βουλή, απειλεί τηλεφωνικά πολίτες να μην επιχειρήσουν αντιδιαδήλωση σε εκδήλωση που προετοιμάζει στη Μεσσηνία.

Στο βήμα ακολούθησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Πετράκος αποκρύπτει πως το τηλεφώνημα έγινε από τη Χρυσή Αυγή στο Indymedia. Είπε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζει, διότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι κουκουλοφόροι, οι δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα κάθε φορά».

Ο κ. Κουκούτσης συνέχισε: «Πού ήταν η ΕΡΤ και ο κ. Πετράκος, όταν πέθαινε κόσμος, επειδή δεν είχε να ζήσει; Ο κ. Πετράκος που φώναξε κάποτε στη Μεσσηνία το σύνθημα που είναι κρεμασμένο με πανό σήμερα στην ΕΡΤ, το "ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς". Και του είπα και εγώ τότε στο Βίτσι και στο Γράμμο σάς βάλαμε στην άμμο».

Η αναφορά αυτή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προκάλεσε σχόλιο από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Είπατε κάτι κ. Διαμαντόπουλε;» ρώτησε ο κ. Κουκούτσης.

«Ό,τι άκουσες» του είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν άκουσα γι' αυτό ρωτάω. Θα μου τα πείτε έξω» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Τα επικριτικά σχόλια συνεχίστηκαν από τα έδρανα και σε αυτά ο κ. Κουκούτσης απάντησε: «Ησυχία κομμουνιστές!».

Στο σχόλιο «Ησυχία κομμουνιστές» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αντέδρασε και ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ. «Συγγνώμη δεν μίλησα σ' εσάς. Σας τιμώ εσάς. Αυτοί δεν είναι κομμουνιστές, είναι γιαλαντζί κομμουνιστές» επέμεινε ο κ. Κουκούτσης.

Με το πέρας της ομιλίας του ο βουλευτής κατέβηκε από το βήμα και μαζί με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκε στην έξοδο από την Ολομέλεια περνώντας από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλουν ότι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στράφηκαν απειλητικά εναντίον τους και ότι χρησιμοποίησαν σε βάρος τους ύβρεις.

Τα φραστικά επεισόδια συνεχίστηκαν και στο περιστύλιο με πολύ ακραίες φράσεις που αποδόθηκαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συγνωμην αλλα τοσος πολιτισμος με τους καφιρ δεν χρειαζεται ως ποτε πια θα τους βλεπουμε να μας βριζουν ,δεν λεω να ειμαστε προκλειτικοι αλλα να απανταμε ειναι καλο.