Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ- Οι συμμορίτες έδειραν μετανάστη και τον έβαλαν σε κάδο σκουπιδιών- Ανακοίνωση ΚΚΕ

φωτ. αρχείου
Οι συμμορίτες της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και πάλι λειτουργώντας ως αγέλη μισανθρώπων επιτέθηκαν σε έγχρωμο μικροπωλητή στην Κέρκυρα, τον έδειραν και τον έβαλαν σε έναν κάδο σκουπιδιών.
Οι φασίστες μισάνθρωποι, αυτά τα εγκληματικά στοιχεία εμφανώς ελεύθερα και στο πλαίσιο της λογικής των πογκρόμ του Δένδια που "νομιμοποίησαν" τις διώξεις των αλλοδαπών μικροπωλητών χτύπησαν στην Κέρκυρα. Το λαϊκό Κίνημα πρέπει να δώσει απάντηση στους δρόμους, να τους...
διώξει από τους δρόμους, να συγκρουστεί μαζί τους, να τους απονομιμοποιήσει.

Το ΚΚΕ Κέρκυρας ανέδειξε το θέμα και η ανακοίνωση που έβγαλε είναι:


«Το βράδυ της 24ης Ιούλη, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, ομάδα μπράβων της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια, πλανόδιο μικροπωλητή μετανάστη και στη συνέχεια τον πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών.
Η τραμπούκικη συμπεριφορά των παρακρατικών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των διερχομένων που βρέθηκαν μπροστά εκείνη τη στιγμή, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον κακοποιημένο μετανάστη.
Αποδεικνύεται, και από τη χθεσινή επίθεση, ο εγκληματικός χαρακτήρας των παρακρατικών της ναζιστικής αυτής συμμορίας, που πρέπει να απομονωθεί. Είναι θρασύδειλοι και επικίνδυνοι, χτυπούν ανυπεράσπιστους μετανάστες, θέλοντας να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι μετανάστες ευθύνονται για την ανεργία και τα λαϊκά προβλήματα. Ακολουθούν τα βήματα του Χίτλερ, που ενοχοποιούσε τους Εβραίους, για να βγάλει λάδι τα γερμανικά μονοπώλια και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους.
Αυτοί που εμφανίζονται ως «αντισυστημικοί» είναι τα χειρότερα μαντρόσκυλα του καπιταλιστικού συστήματος. Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, όπως και οι Γκοτζαμάνηδες, οι παρακρατικοί πρόγονοί τους, είναι ικανοί για κάθε έγκλημα, προκειμένου να προστατέψουν το καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά, τους εκτρέφει και τους βγάζει από τη ναφθαλίνη κάθε φορά που θέλει να χτυπήσει τις λαϊκές ελευθερίες και το εργατικό λαϊκό κίνημα.
Είναι τόσο το μίσος τους για τον εργαζόμενο λαό και τους αγώνες του, που όχι μόνο δε βγάζουν άχνα για την κατάργηση των Σ.Σ.Ε. για τις συνεχείς μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, για τα χαράτσια του λαϊκού εισοδήματος, αλλά και συστήνουν οι ίδιοι να γίνει όλη η Ελλάδα μια τεράστια Μανωλάδα. Έτσι έχουν στήσει δουλεμπορικά γραφεία που προμηθεύουν στους επιχειρηματίες, εργαζόμενους με μισθούς πείνας. Χαιρετίζουν τις απολύσεις στο Δημόσιο και προτείνουν ν’ αναλάβουν τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής τη φύλαξη των σχολείων προκειμένου να πεταχτούν στο δρόμο οι σχολικοί φύλακες. Ακόμα από τα έδρανα της βουλής, δεν παραλείπουν να κάνουν προτάσεις για φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών, τη στιγμή που τα λαϊκά νοικοκυριά στενάζουν από τα χαράτσια και τη φοροληστεία.
Είναι ανεπιθύμητοι και το ταξικό εργατικό κίνημα, οι λαϊκές οργανώσεις, σύσσωμος ο εργαζόμενος λαός θα τους απομονώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: