Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Παπαδημούλης: Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε η επόμενη κυβέρνηση

«Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε η επόμενη κυβέρνηση του τόπου» δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
 
Ο κ. Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνει πως «στόχος του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ είναι να μιλάμε τη γλώσσα των προβλημάτων και των λύσεων. Δίπλα σε κάθε όχι στα κυβερνητικά μέτρα να...
υπάρχει η πειστική εναλλακτική μας πρόταση».

Αναφερόμενος στο προς ψήφιση στη Βουλή πολυνομοσχέδιο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνει ότι μπορεί μέσα και έξω από τη Βουλή για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα. «Περιμένω να δω αν όλες αυτές οι αντιρρήσεις και επιφυλάξεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αν θα εκφραστούν και...

στην πράξη ή αν θα αποδειχτούν επιφυλάξεις-γιαλατζί» προσθέτει.

Απαντώντας σε ερώτηση αν μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει όλους όσοι σήμερα απολύονται, αναφέρει: «Δεν υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια. Δεν λέμε ότι πατώντας ένα κουμπί θα γυρίσουμε σε μισθούς, συντάξεις και ΑΕΠ του 2008 και του 2009. Το αίτημά μας, η δέσμευσή μας για ακύρωση του μνημονίου και επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης με αιχμή μια νέα δραστική μείωση του χρέους είναι μονόδρομος για να περάσουμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης».

Ερωτηθείς για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «το νέο, ενιαίο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εγκεκριμένες θέσεις, ιδρυτική διακήρυξη και καταστατικό και πιστεύουμε, θέλουμε και μπορούμε να είμαστε η επόμενη κυβέρνηση του τόπου. Για να το πετύχουμε όμως χρειάζεται όλοι μαζί, με συλλογικότητα, συντροφικότητα, αλληλεγγύη και κυρίως με εξωστρέφεια να βγούμε με τις θέσεις και το πρόγραμμά μας στην κοινωνία. Χρειάζονται γερά πόδια, ανοικτά μυαλά, ανοικτά αυτιά και κυρίως όλοι μαζί».

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: