Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Χαλκίδης: Δεν είσαι ΝΔ, είσαι κωλοτούμπας

Κριτική στη ΝΔ άσκησε ο Ισ. Χαλκίδης που έδωσε το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου στον Φ. Δημητριάδη στις εκλογές του 2010 εξ αιτίας της εξέλιξης που έχει σημειωθεί με την αναμενόμενη ποινή της 20ημερης αργίας που θα του επιβληθεί από τον περιφερειάρχη Θ. Σώκο.
Ο Ισ. Χαλκίδης στην τοποθέτησή του είπε ότι...
 πρέπει να ενημερωθεί η ΝΔ για το χρίσμα που έδωσε υπονοώντας ότι έκανε λάθος και ότι θα πρέπει να "απολογηθεί" για την επιλογή της και ότι δικαιώνεται ο αδελφός του Μιχάλης Χαλκίδης που πήρε το θέμα πάνω του και με συνεχείς παραστάσεις και οχλήσεις προς όλα τα όργανα, δικαστικά και θεσμικά, να βγάλουν απόφαση.
Εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή που επί της ουσίας δε φαίνεται να συνιστά πρόβλημα για τον δήμαρχο παρά το φούσκωμα που θέλουν να το δώσουν ορισμένοι, ο Ισ. Χαλκίδης απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Σ. Κούγκα που τον διέκοψε, τον αποκάλεσε "κωλοτούμπα".
Πιο συγκεκριμένα είπε: "Εσύ δεν είσαι ΝΔ, είσαι υποψήφιος με άλλο κόμμα. Είσαι κωλοτούμπας". Αυτός ο χαρακτηρισμός προκάλεσε την αντίδραση του αντιδημάρχου και προς στιγμήν δημιουργήθηκε λεκτική αντιπαράθεση και ανέβηκαν οι τόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: