Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Κι άλλη αποχώρηση από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- Αποχώρηση με καταγγελία για βρόμικα παιχνίδια!!!

Μ. Αλδάκου
Στον τοίχο της στο facebook η οδοντίατρος Μ. Αλδάκου έγραψε την αιτία της αποχώρησής της από το ψηφοδέλτιο του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Π. Καμμένου.
Όπως αναφέρει, στις πρόσφατες εκλογές παίχτηκε ένα βρόμικο παιχνίδι εις βάρος των υποψήφιων βουλευτών από κύκλους προερχόμενους από τη ΝΔ που στήριζαν συγκεκριμένο υποψήφιο ώστε να υποστεί εκλογική ζημιά ένας εκ των υποψηφίων της ΝΔ στο νομό Ημαθίας.
Είναι φανερό ότι φωτογραφίζει τον...
εκλεγέντα με το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. Κ. Γιαβαννόπουλο και τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στη ΝΔ Λαζ. Τσαβδαρίδη στον οποίο έκαναν πόλεμο.
Δείτε τί έγραψε η κ. Αλδάκου και διαπιστώστε για ακόμα μια φορά ότι τα αστικά κόμματα όχι μόνο είναι άρρωστα αλλά και επικίνδυνα


"Όταν ξεκίνησα αυτόν τον αγώνα και αποδέχτηκα την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, πίστευα ότι μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην ανατροπή όσων μας έφεραν εδώ, όσους μας πόνεσαν, μας πλήγωσαν κι έφεραν τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.
Μέσα από τη μικρή μου διαδρομή των δέκα περίπου ημερών που κράτησε η προεκλογική περίοδος, διαπίστωσα περίλυπη, έκπληκτη και τρομερά απογοητευμένη πως είχαν τα πλοκάμια τους απλωμένα, μολυσματικά στοιχειά που ανήκουν σε μηχανισμούς και μάλιστα διεφθαρμένους, κομμάτων εξουσίας που ενώ είχαν δράσει υπέρ του μνημονίου, παρασκηνιακά είχαν γίνει ξαφνικά αντιμνημονιακοί, στήριζαν υποψήφιο του συνδυασμού μας κι όχι απλά τον στήριζαν αλλά και τον είχαν προτείνει κιόλας, όχι γιατί με αυτόν τον τρόπο αποφάσισαν να σωθεί η Ελλάδα, αλλά γιατί έτσι εκδικούνταν πρόσωπα και καταστάσεις στην παράταξη από την οποία προέρχονταν. Ρεβανσισμός και ματαιοδοξία σε όλο τους το μεγαλείο.
Τα φαινόμενα αυτά έπρεπε να κοπούν από τη ρίζα τους και μάλιστα από την αρχή γιατί με τον καιρό θα ρίζωναν βαθιά και μάλιστα σε ένα καινούργιο, άσπιλο, με αγνές και πατριωτικές προθέσεις κίνημα, που γεννήθηκε μέσα από απλούς αγανακτισμένους πολίτες, με καθαρή σκέψη και κρυστάλλινες προθέσεις.
Αρνούμαι να συμμετέχω στο δικό τους βρώμικο παιχνίδι εξουσίας και να είμαι το πιόνι που εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα.
Αρνούμαι να συμπαρασύρω μαζί μου ,όλο τον υπέροχο αυτό κόσμο που με πίστεψε, με ακλούθησε και στήριξε την υποψηφιότητα μου στο ψηφοδέλτιο των Ανεξ. Ελλήνων, μου χάρισε την περίοπτη και τιμητική δεύτερη θέση, δίνοντας μου 3549 σταυρούς και πραγματικά ας δώσει ο καθένας την ψήφο του στις εκλογές της 17 Ιουνίου, εκεί που του υπαγορεύει η συνείδηση του.
Υ.Γ Αν κάποιος από τους υπόλοιπους 4 συνυποψήφιους μου διαφωνεί με τα τεκταινόμενα που προανέφερα, ας με διορθώσει".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ
Η ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΕΛΕΙ .ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΝΟΣ

Α.ΤΕΡΖΙΔΗΣ είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ? Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ?
Α.Ν

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΡΟΓΙΝΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΡΘΗ, ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΩΡΙΜΑΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ. ΕΥΓΕ.. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ. ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ. Georgios Coyas.