Τρίτη 15 Μαΐου 2012

AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Η νεροποντή ανέδειξε τα προβλήματα και τις αστοχίες του έργου της ανάπλασης που κατασκευάζει ο τέως δήμαρχος

Το πανό του δήμου πεσμένο
O δυνατός αέρας και η έντονη νεροποντή που σημειώθηκε χτες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας προξένησαν ζημιές τόσο σε σπίτια όσο και μαγαζιά αφού παρέσυρε τραπεζοκαθίσματα, έσκισε πανό του δήμου, έσπασε κλαδιά δέντρων και γέμισε με νερό...
 τους δρόμους της πόλης όπου το πρόβλημα είναι μεγάλο.
Ιδιαίτερα στα σημεία όπου γίνονται τα έργα της ανάπλασης της Αλεξάνδρειας από την κατασκευαστική εταιρία του τέως δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου τα προβλήματα είναι ακόμα πιο οξυμένα αφού όπως τονίστηκε και στη χτεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου, η μελέτη έχει αστοχίες δεδομένου ότι κατασκευάζονται καινούργια πεζοδρόμια και οι δρόμοι δεν έχουν δίκτυο ομβρίων υδάτων!
Οδός Κομνηνών, χωρίς δίκτυο ομβρίων ..αναπλάθεται!
Το θέμα έφερε στο συμβούλιο ο Χρ. Αλευράς ο οποίος αποτύπωσε την πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που μιλάει μόνη της όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας από μόνος του.
Ο κατασκευαστής ενώ είναι υποχρεωμένος να προχωράει ανά τμήμα του δρόμου και να το αποκαθιστά σε άριστη κατάσταση δεν λειτουργεί με ορθό τρόπο με αποτέλεσμα όταν βρέχει να γεμίζουν οι δρόμοι με νερό και λάσπες αφού οι δρόμοι είναι γεμάτοι με χώματα που κανονικά έπρεπε να είναι σκουπισμένοι.
Τα φρεάτια εύκολη λεια για τους κλέφτες
Στο ζήτημα της αστοχίας της μελέτης που έγινε επί θητείας Γκιόνογλου αναφέρθηκε ο Φ. Δημητριάδης στη χτεσινή συνεδρίαση και είπε ότι του ζητήθηκε από την Διαχειριστική Αρχή που ελέγχει το έργο να καταγγείλει τη σύμβαση με τον εργολάβο ώστε να αναμορφωθεί η μελέτη ώστε να γίνει το έργο σωστά.
Σπασμένα κλαδιά στο παρκάκι πίσω από την ΑΤΕ
Γιατί, τώρα θα δούμε το εξής: Να γίνουν καινούργια πεζοδρόμια με φωτιστικά κλπ και μετά από λίγο να ξηλωθούν για να περάσει ο δήμος δίκτυο ομβρίων υδάτων αφού κανείς δεν πρόβλεψε να ενταχτούν στο έργο και να γίνουν τώρα, ταυτόχρονα.

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Και σε λίγο θα έχει και ασυλία. Ίσως τουλάχιστον βγει ένα καλό κι αρχίσουν να βλέπουν διαφορετικά τη λειτουργία της ασυλίας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, τώρα θα δούμε το εξής: Να γίνουν καινούργια πεζοδρόμια με φωτιστικά κλπ και μετά από λίγο να ξηλωθούν για να περάσει ο δήμος δίκτυο ομβρίων υδάτων αφού κανείς δεν πρόβλεψε να ενταχτούν στο έργο και να γίνουν τώρα, ταυτόχρονα.


EAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ , ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙ.
Κε ΜΟΧΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΔΙΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΗΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.