Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΝΕΑΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΟΛΗΣΗ

Δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ», επειδή κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου....
Οι νεαροί οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Κατόπιν αφέθηκαν ελεύθεροι,αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ' ''ΟΡΓΑΝΟ'' ' ΕΙΝΑΙ . ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? ΕΡΓΑΣΙΑ ? ΦΤΩΧΕΙΑ ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ . ΜΕΓΙΑΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ( ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ , ΤΣΟΒΟΛΑΣ , ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ) ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ? ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ . ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ .