Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΝΙΓΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Σειρά συλλήψεων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο από τους αστυνομικούς της υπηρεσίας στην Κεντρική Μακεδονία.
Επίσης, με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ πληροφορούμαστε ότι πνίγηκε ένας 78χρονος στο Αξιοχώρι Κιλκίς.
Αναλυτικά:Συνελήφθη 31χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη χθες (27-08-2011) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 31 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ύστερα από διακριτική επιτήρηση συνελήφθη ο 31χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε (4,8) γραμμάρια κοκαΐνης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από 28χρονο ημεδαπό, ο οποίος δε συνελήφθη και αναζητείται εντός ορίων του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (27-08-2011) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 28 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κατερίνη, σε έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• (2) συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους (32,9) γραμμαρίων,
• (1) νάιλον σακουλάκι που περιείχε ηρωίνη βάρους (0,2) γραμμαρίων και
• (1) γυάλινο φιαλίδιο που περίεχε (15) ml υγρή μεθαδόνη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.




Απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε κρατουμένους του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, χθες (27-08-2011) το απόγευμα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος (5) ημεδαπών για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών, εκ των οποίων οι (3) ήταν ήδη κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Ειδικότερα, στη Βέροια, κατά την παρασκευή της παραγγελίας φαγητού των (3) ημεδαπών που κρατούνταν από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμφανίστηκαν ως πελάτες στο κατάστημα άλλοι (2) ημεδαποί και προσπάθησαν να εισάγουν στην παραγγελία ένα νάιλον μικροδέμα το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο του καταστήματος και ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Οι (3) ημεδαποί που κρατούνταν, συνελήφθησαν εκ νέου και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι άλλοι (2) δράστες αναζητούνται.


Πνιγμός 78χρονου σε αρδευτικό κανάλι στο Αξιοχώρι Κιλκίς

Χθες (27-08-2011) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Αξιοχωρίου Κιλκίς, ένας 78χρονος βρέθηκε νεκρός από την σύζυγό του εντός αρδευτικού καναλιού. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 78χρονος είχε μεταβεί στο σημείο με γεωργικό ελκυστήρα με συρόμενη πλατφόρμα φορτωμένη με μπιτόνια, τα όποια είχε πρόθεση να τα γεμίσει παίρνοντας νερό από το αρδευτικό κανάλι.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: