Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΗ Ή ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΛΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ; ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Στην Αλεξάνδρεια μετά τη Νάουσα βρέθηκε και συναντήθηκε με φίλους και ψηφοφόρους ο υφυπουργός Αγγ. Τόλκας χτες το βράδυ. Σε κεντρικό καφέ της πόλης συγκεντρώθηκαν περί τους 70-80 οπαδοί του που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και άκουσαν τον νέο υφυπουργό να τους λέει ότι αν και αναβαθμισμένος και με μεγαλύτερη πλέον εξουσία στα χέρια του θα παραμείνει όπως ήταν και τον γνωρίζουν, ότι θα παλεύει πάντα τα προβλήματα της Ημαθίας και της περιοχής. Βέβαια, δεν παρέλειψε να... αναφερθεί στην κρίσιμη οικονομική κατάσταση, να δικαιολογήσει τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και να ζητήσει πολιτική στήριξη.
Η συγκέντρωση θα μπορούσε να θεωρηθεί πετυχημένη στη βάση ότι το ΠΑΣΟΚ περνάει δύσκολα και είναι αντιδημοφιλές κόμμα. Ωστόσο, αν τη συγκρίνουμε με αντίστοιχες του Χρυσοχοϊδη που όντας υπουργός και το ΠΑΣΟΚ στα πολύ κάτω του λίγο πριν την ήττα του 2004 και που μάζευε για πλάκα χίλιους οπαδούς, τότε η συγκέντρωση είναι αποτυχία σκέτη.
Όπως κι αν είναι, γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι που πήγαν στη συγκέντρωση προσβλέπουν σε εκδούλευση δεδομένου ότι ο Τόλκας πλέον μπορεί περισσότερα πράγματα απ΄ όταν ήταν απλός βουλευτής.
Στη συγκέντρωση έδωσαν το "παρών" ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γ. Απατσίδης και έτερος ουδείς. Φαίνεται ότι οι άλλοι συνεχίζουν να στηρίζουν τον Θ. Γικόνογλου ή δεν προσκλήθηκαν...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ.
ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ.
ΚΟΣΤΑΣ Γ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ