Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΣΧΕΔΙΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ


αποκλειστικό


Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένη πληροφορία η πλευρά Βενιζέλου στο Πασόκ δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς το διάστημα αυτό, μέσα στο καλοκαίρι, ενεργοποιώντας τους πυρήνες που είχαν δημιουργηθεί εν όψει της μάχης της 11ης Νοεμβρίου 2007.

Δεν θα κάναμε καμιά αναφορά αν αυτή η υπόθεση αφορούσε στελέχη είτε εκτός Ημαθίας είτε στελέχη σε κεντρικό επίπεδο. Μάθαμε εγκύρως ότι περί τα 15 στελέχη της Ημαθίας προ ολίγων ημερών επισκέφθηκαν στο πολιτικό του γραφείο έναν πασίγνωστο βουλευτή του Πασόκ, στενό συνεργάτη του Βενιζέλου.
Μαζί του συζήτησαν για την πορεία του κόμματος που ο ίδιος χαρακτήρισε αδιέξοδη και ότι "οδηγούμαστε σε εκλογική πανωλεθρία στις ευρωεκλογές". Επίσης, μεγάλη ήταν η αναφορά από τους συνομιλητές στην ηγεσία του κόμματος και ειδικότερα του Γ. Παπανδρέου. Άπαντες, και ο βουλευτής κυρίως, είπαν ότι υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας, ότι ο ΓΑΠ είναι απολύτως συγκεντρωτικός.
Τέλος, ο γνωστός βουλευτής νομού της Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να γίνουν οι κινήσεις που απαιτούνται ώστε να μην αφεθεί το Πασόκ να πάει προς τις Ευρωεκλογές και ηττηθεί μεγαλοπρεπώς. Τότε, είπε, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.
Να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη στο πολιτικό του γραφείο έγινε με τρία ΙΧ και η επίσκεψη "κλείστηκε" από γνωστό πολιτικό πρόσωπο της Ημαθίας...
*Περισσότερα θα πούμε στις επόμενες μέρες

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να μην ασχολείστε με το Π.Α.Σ.Ο.Κ. χωρίς ονόματα και να μιλάτε διορατικά. Το χάσμα του Π.Α.Σ.Ο.Κ. που προσπαθείτε να κάνετε δεν θα περάσει. Να ήσουν και στην Νομαρχιακή Π.Α.Σ.Ο.Κ. να πάει στο διάολο να το πώ αλλά ένας ο οποίος είναι κρυφό Σύριζα να μην μας βάζει και τίτλους «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ»

Ανώνυμος είπε...

moxla na xaro ego ta apoklistika soy!!!!!
thelo omos na matho apo poy ta matheneis ola ayta

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα τί έγινε?? Στέρεψαν οι πληροφορίες σου??

Ανώνυμος είπε...

MOXLA DEN SE ENHMEROSAN TA STELEXOI TOY BENIZELOY GIA TO PASOK?POY EINAI OI LIGES MERES GIA SENA POSO EINAI?

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου όλοι στην μεγάλη συγκέντρωση του Βαγγέλη Βενιζέλου στη Βέροια, στο ΣΤΑΡ. Η επέτειος του ΠΑΣΟΚ θα γιορταστεί με τον σωστό άνθρωπο του ΠΑΣΟΚ