Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ

Το κλείσιμο των γραφείων και των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΗ Αλεξάνδρειας και η απαξίωση του Κέντρου Υγείας της πόλης είναι δυο ζητήματα που θα αναδειχτούν τις επόμενες μέρες.
Όπως πληροφορούμαστε η ΔΕΗ ήδη έχει δρομολογήσει το σφράγισμα του καταστήματος της Αλεξάνδρειας όπως και αυτό της Νάουσας και την σύμπτυξη των υπηρεσιών της σε ένα κεντρικό, της Βέροιας. Τούτο σημαίνει οτι 45 χιλιάδες άνθρωποι που εξυπηρετεί το κατάστημα θα αναγκάζονται να προσφεύγουν στην πρωτεύουσα του νομού και για τις πιο στοιχειώδεις δουλειές ή εξυπηρετήσεις τους.
Το θέμα αυτό έθεσε υπόψιν του δημάρχου Αλεξάνδρειας το ΔΣ του σωματείου των ηλεκτρολόγων Αλεξάνδρειας και ο Μπ. Γκιόνογλου δεσμεύτηκε ότι θα το θέσει ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου τον ερχόμενο μήνα.
Επίσης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Μανόλης Πλατσάς δήλωσε στα "ΧΡΟΝΙΚΑ" ότι "είμαστε αντίθετοι σε όποια σκέψη ή απόφαση μεταφοράς ή κλεισίματος του καταστήματος της ΔΕΗ της Αλεξάνδρειας. Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης είναι προφανείς. Θα σταθούμε απέναντι σε όποια εξέλιξη υποβαθμίζει ή απαξιώνει την αγορά της πόλης μας".
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
Καμπανάκι χτύπησε ο Δ. Παράσχος προ ημερών όταν είπε στο δημοτικό συμβούλιο ότι το Κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας υπολειτουργεί και αν δεν υπερέβαλαν εαυτόν οι εργαζόμενοι τότε η κατάσταση θα ήταν τραγική. Ραντεβού κλείνονται μετά από μήνες και γενικώς δεν εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι.
Πρότεινε να κληθεί ο διοικητής του ΓΝΝΒέροιας Αργ. Γκαμπέσης και όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι του λαού ώστε να γίνει μια ανοιχτή σύσκεψη και να αναδειχτεί το πρόβλημα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ?
ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗ ΦΑΚΑ?
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΗ,ΟΤΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΤΛ.
ΝΑ ΑΠΟΠΛΕΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ,
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.
ΦΤΥΣΕ ΡΕ ΛΑΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ...
ΦΤΥΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ.


ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΦΩΛΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΕΛΑΙΟ!!!!!!!!!!!
ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΛΥΣΜΑ ???

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ (ΠΡΩΗΝ ΠΜΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ......
Α) Ο %
Β) 25%
Γ) 35%
Δ 40%

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΤΕ....