Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΣΗΜΕΡΑ Η Γ.Σ ΤΗΣ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Σήμερα το βράδυ, στις 8, στην αίθουσα του δήμου Αλεξάνδρειας θα γίνει η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και από το αποτέλεσμά της θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσει να υφίσταται με την σημερινή της μορφή ή θα διαλυθεί.
Η διοίκηση Κολοθά παραιτήθηκε και παραμένει ως σήμερα για να λειτουργεί το τμήμα. Όλοι εύχονται να βρεθεί λύση και μάλιστα λύση με προοπτική. Εκφράσαμε την άποψη ότι είναι μονόδρομος η ανάληψη της διοίκησης από τον Γιάννη Απατσίδη σε προηγούμενο δημοσίευμα. Ακούσαμε χτες από το στόμα του απερχόμενου αντιπροέδρου Γ. Θεοχάρη ότι ενδιαφέρον εξέφρασαν οι επιχειρηματίες Δημήτρης Λαφαζάνης (φωτ.) και Νίκος Τάκης σε σχετική συζήτηση μαζί του και θα το επαναδιατυπώσουν και σήμερα.
Επίσης, πληροφορήθηκα ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας Δημ. Παπαδημητρίου θα μεταφέρει την θετική άποψη του γνωστού ποινικολόγου Αλ. Κούγια να αναλάβει την ομάδα.
Όλα αυτά της τελευταίας στιγμής αποπνέουν κάποια αισιοδοξία και νομίζω ότι τελικά θα βρεθεί λύση γιατί θα είναι μεγάλη απώλεια να διαλυθεί η ομάδα που με τόσο κόπο στήθηκε και σταθεροποιήθηκε επί οχταετία στην Δ΄ Εθνική. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: