Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Ένας ακόμη νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στην υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες ενός ναζιστή μπάτσου

από
omnia tv

Κανείς δεν τρέφει αυταπάτες σχετικά με τις "δημοκρατικές πεποιθήσεις" πολλών - αν όχι των περισσοτέρων - αστυνομικών στην Ελλάδα. Είναι γνωστό άλλωστε πως σε εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν μαζικά αστυνομικοί, τα ποσοστά του νεοναζιστικού κόμματος ήταν πολύ υψηλά.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί όχι...
μόνο απροκάλυπτα δηλώνουν ανοιχτά τις νεοναζιστικές τους ψυχώσεις, αλλά εγκωμιάζουν νεοναζιστικές επιθέσεις, που υποτίθεται πως σε ένα αστικό κράτος θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν.

Ενδεικτικό το παράδειγμα του "Χάρη Χ.Α." που ενώ στο προφίλ του στο facebook έχει φωτογραφίες όπου παρουσιάζεται με την υπηρεσιακή του στολή, παράλληλα εκθειάζει την Χούντα, τους νεοναζί, καθώς και μια εκ των ρατσιστικών επιθέσεων που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Απλώς σκεφτείτε πως αυτός ο "άνθρωπος" μπορεί κληθεί να συλλάβει νεοναζί την ώρα που πραγματοποιούν επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτός ο "άνθρωπος" θα κληθεί να φερθεί ανθρώπινα σε μετανάστες.

Και έπειτα ο Μιχαλολιάκος θα βγει και θα πει "δεν έχουμε καμία σχέση με τις επιθέσεις - να συλλάβετε τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσετε".

4 σχόλια:

symastev είπε...

τι έχουμε ν δούμε ακόμη... και σύντομα αν δεν κινηθούμε...

Ανώνυμος είπε...

Ας μου πει κάποιος που αποδεικνύεται στις φωτογραφίες ή στο κείμενο ότι πρόκειται για νεοναζί;

Ανώνυμος είπε...

Και τι λες να είναι ρε φίλε; Μπαλαρίνα; Άλλο ένα ανθρωποειδές της Χ.Α. είναι, ένας νεοναζί φασίστας! Τουλάχιστον αν ο βλάκας είχε δει όλη την ταινία "American History X" θα είχε ίσως καταλάβει κάτι και δεν θα έβαζε τις φωτο αυτές!

Uri είπε...

Ο συγκεκριμένος, λόγω χρώματος δέρματος, αναγκαστικά πρέπει να κυκλοφορεί με μπλουζάκι ΧΑ ή ΕΛ.ΑΣ για να μην τον πλακώσουν οι όμοιοί του. Πλάκα έχει πάντως που αρχίζουν να ξεμυτίζουν οι φασίστες, θα μας διευκολύνουν και στο σημάδι...