Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κονίτσης: Δεν μας φοβίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ – Κουράκης: Ξεπέρασες τα όρια

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη στα όσα είπε ο Μητροπολίτης Κονίτσης που επιτέθηκε στα κόμματα της Αριστεράς.
«Το μισαλλόδοξο κήρυγμα του μητροπολίτη Κονίτσης στις γιορτές μίσους στη...

Βούρμπιανη και η επίθεση ονομαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ, δείχνει ακόμη μια φορά την αναγκαιότητα διαχωρισμού κράτους και εκκλησίας. Η ανάμειξη στην ενεργό πολιτική των ιερέων χειραγωγώντας τους πιστούς, δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Ο Κονίτσης όμως ξεπέρασε όλα τα όρια. Ο διχαστικός λόγος του επιτάσσει στον Υπουργό Παιδείας, για όσον καιρό ακόμη θα είναι και Θρησκευμάτων να παρέμβει στον παπά που επιζητά να είναι και ζευγάς.» αναφέρει χαρακτηριστικά στην δήλωση του ο Τάσος Κουράκης.

Σε ομιλία του στους πρόποδες του Γράμμου ο Μητροπολίτης Κονίτσης επιτέθηκε εναντίον των κομμάτων της αριστεράς για τα συνθήματα υπέρ του δημοκρατικού στρατού. «Δεν μας φοβίζει κανένας ΣΥΡΙΖΑ και κανένα ΚΚΕ» είπε ο κ. Αντρέας και πρόσθεσε «είχαν μάλιστα το θράσος να γράψουν στους τοίχους πριν από μερικές μέρες τιμή και δόξα στον δημοκρατικό στρατό».

Από τα πυρά του Μητροπολίτη δεν ξέφυγε ούτε η κυβέρνηση η οποία προχωρά στην μείωση των ειδικών μισθολογίων. «Ταπεινώνει τους αξιωματικούς που τους κόβει συνεχώς τις συντάξεις και τους μισθούς και από την άλλη πριμοδοτεί ντενεκέδες και άχρηστους, τους αντιστασιακούς του γλυκού νερού»


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=169318&catID=3&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=real_gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κουρακη εχεις μπερδεψει τις βουρτσες με τις .....
Το ισραηλ καλα ειναι ρε συ? Διοτι πιο χαλια και απο συναιτερισμο γεωργων τα πατε....Ξυπνατε ρε νουμερα