Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΝΑΟΥΣΑ- Καταστροφή και Δημιουργία, επίθεση σε κάθε δεσμώτη της ελεύθερης απόλαυσης.

Κείμενο διήμερης παρέμβασης στην πόλη της Νάουσας, με ανοιχτή θεματική, και διάθεση εξεγερτικής ειρωνίας του υπάρχοντος.

Αγαθόν και κακόν ταυτόν

Καθώς η κρίση βαθαίνει και κανένας μας δεν είναι εκεί, η δικής μας καθημερινότητα σφύζει από ζωή, μέσα σε...
καταλήψεις, συνελεύσεις, εξεγέρσεις, εγχειρήματα και αινίγματα αυτονομίας.
Τρομοκρατημένα τα γατάκια οι πολιτικοί και οικονομικοί αφεντάδες σας, από τον άψογα σερβιρισμένο φόβο των αναρχικών, στήνουν αόρατα τείχη, εντός των οποίων εγκλωβίζονται δίχως να μπορούν ή να επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά στο διάολο.
Υποχωρούν – δυστυχώς για εμάς – στις τρύπες τους σαν φίδια, σφραγίζοντας την είσοδο, με ιδεολογίες εθνικισμού, κρατισμού, χριστιανισμού και φασισμού, κομματισμού, σεξισμού, και ιδιωτισμού, μαρξισμού κι αντεξουσιασμού.
Εμείς είμαστε όμως εδώ, σε ένα πάρτυ ηδονής μέσα στην πόλη, χτίζουμε ευτυχία, καταστρέφοντας τις σχέσεις κυριαρχίας, δεν αντιστεκόμαστε στη βλακεία τους, γελοιοποιούμε το υπάρχον, χέζοντας πάνω στους τάφους του.
Είμαστε οι νεκροθάφτες τους, τίμιοι και καθαροί εργάτες του dada και της αποδόμησης κάθε εξουσίας, και δεν θέλουμε να γνωριστούμε με κανέναν οπαδό μας, αλλά να πιούμε, να κάνουμε έρωτα, να γευτούμε κάθε γωνιά της φαντασίας και της εξέγερσης με όλους.
Επειδή δεν χωράμε πουθενά και σιχαθήκαμε τη μιζέρια τους, χαιρετίζουμε τον ήλιο κι απλώνουμε τραχανά (και τα αχαμνά μας) στα βράχια της σαύρας. Είμαστε τρελοί κι ερωτευμένοι με τη ζωή, μαλάκες σαν κι εσάς, που επιθυμούν τη διαρκή εξέγερση των σωμάτων μέσα στο όργιο του σύμπαντος.
Ντεμί διοργανωτές της επίθεσης χαράς:Ανεξάρτητη Υστεροβουλία Νάουσας,Κίνηση ενάντια στον κρατισμό και τον φασισμό, Αλβανική κοινότητα Ελλήνων ομοφυλόφιλων Μονοθεϊστών ,αυτοδιαχειριζόμενο αντι-κοινωνικόστέκι το Πηγάδι στο πιθάρι,φασίστες-φασίστριες, αδερφοίΜαρξ.
Για τη διασκευή και διακίνηση του παρόντος υπεύθυνοι είναι:
  • Πυρήνες Νομάδων ΑναρχικώνΤΑ ΠΑΝΤΑ κατουΡΕΙ
  • Νταντά στην Εργασία και την Επισφάλεια
  • Μωρόδεντρα επίθεσης στους χυμούς των μωρομάντηλων

ΥΓ:Οι φασίστες-φασίστριες χτυπάνε ποτήρια με τον κώλο τους, χαιρετίζοντας τον τσούρερ βραχοκώλη τους.
i.Μπλουκάλια αυτοκαταστροφής στα ζώα τους φασίστες-φασίστριες
ii.Η δουλειά δεν φτιάχνει άντρες αλλά μαλάκες σκλάβους.
Iii.Απονεκρώνουμε τη μισθωτή εργασία, κι αναπνέουμε
4.Απαλλοτριώνουμε τον πλούτο ,και ζούμε
V.Καταστρέφουμε το υπάρχον, και συμμετέχουμε άμεσα, αυτόνομα, κι εξεγερτικά στοπαρόν της δημιουργίας.
πάντα γὰρ τὸ πῦρ ἐπελθὸν κρινεῖ καὶ καταλήψεται
*Νταντά ή επισφάλεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: