Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

VIDEO- Το αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Δεσπότη και το χάιδεμα των ναζιστών

Δείτε σε βίντεο το αντικομουνιστικό παραλήρημα του δεσπότη Κονίτσης στην γιορτή του μίσους στο Γράμμο. Δείτε και ακούστε έναν δημόσιο υπάλληλο να βρίζει κόμματα, το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε και ακούστε τον παπά να μιλάει τη γλώσσα του μίσους και να μετέρχεται απειλών εναντίον των κομμουνιστών.

Προσωπικά μου είναι...
αδιάφορος ο λόγος του δεσπότη. Μπορεί να λέει την όποια χαζομάρα θέλει μέσα στην εκκλησία του αρκεί να μην τον πληρώνει το δημόσιο ταμείο.

Αυτό που ενοχλεί δηλαδή και τάχιστα θα πρέπει όλη η Αριστερά και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση, να προτάξει το θέμα του διαχωρισμού της εκκλησίας από το κράτος και την κρατικοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Δε νοείται ένας παπάς, ένας που χρηματοδοτείται από το δημόσιο να είναι ανεκτός να κάνει προπαγάνδα εναντίον ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και να χαϊδεύει τους φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής που ήταν στην εκδήλωση.
Δείτε το βίντεο παρακάμπτοντας το ποίημα που είναι στην αρχή...




πηγή βίντεο: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι ο τραγικός παριστάνων τον ιερέα έχει κρεατάκια στη μύτη . Όλα τα άλλα είναι γελοιότητες ημιμαθούς και εμπαθούς νοσταλγού των χρόνων της χούντας , που μόνο τον οίκτο προκαλεί για την κατάντια ενός εκπροσώπου του Χριστού επί της γής