Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΔΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Την διαβεβαίωση ότι στο δήμο Ωραιοκάστρου δεν θα εφαρμοστεί η εργασιακή εφεδρεία, εξέφρασε ο δήμαρχος, Δ. Σαραμάντος.
Κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Σαραμάντος τόνισε πως ο δήμος Ωραιοκάστρου δεν είναι υπό χρεοκοπία, όπως συμβαίνει με... άλλους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας. «Για παράδειγμα, στο δήμο Αχαρνών (τα χρέη του οποίου ξεπερνούν τα 55 εκατ. ευρώ) αναμένεται να απολυθούν 170 υπάλληλοι», δήλωσε ο κ. Σαραμάντος ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

«Υπάρχουν σε εκκρεμότητα 16 θέσεις μόνιμου προσωπικού που προκηρύχτηκαν από τον πρώην δήμο Ωραιοκάστρου, οι οποίοι θα προσληφθούν τμηματικά με την αναλογία ‘1 προς 10’ μέχρι το 2013», σημείωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

 Όσον αφορά το θέμα των μετατάξεων, ο κ. Σαραμάντος υπογράμμισε πως θα γίνουν με βάση την αναλογία «1 προς 10» που ισχύει για τις προσλήψεις στο δημόσιο. «Έχουμε κάνει ήδη μία μετάταξη ενός μηχανικού ενώ πολλοί υπάλληλοι άλλων δήμων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μεταταχθούν στο δήμο Ωραιοκάστρου, καθώς το 90% αυτών που υπέβαλαν αίτηση είναι δημότες», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: